Signum Notariaat: Betrouwbaar, degelijk en persoonlijk

Betrouwbaar en degelijk, dat zijn kwaliteiten die je van elke notaris mag verwachten. Bij Signum Notariaat voegen we daar een persoonlijke benadering aan toe. Ons kantoor staat voor iedereen open. In een persoonlijk gesprek vernemen we graag uw specifieke wensen en bijzonderheden, zodat onze specialisten u van een gericht advies kunnen voorzien.

Mathijs A. van Gaalen

Ik ben in de Hornmeer geboren, vlak bij waar nu de huidige FC Aalsmeer is gehuisvest. Na mijn middelbare school, ben ik aan de studie rechten begonnen en ben notarieel recht gaan studeren, omdat de liefde van mijn leven en inmiddels bijna drie decennium lang mijn partner, dat ook ging doen. Samen met mijn partner en zoon, die in de jeugd van FC Aalsmeer voetbalt wonen wij in het mooie Aalsmeer. In mijn vrije tijd speel ik graag tennis bij www.allout.nl en daarnaast houden wij ontzettend veel van skiën. Omdat ik zowel werk als woon in Aalsmeer en ik toch wel een specifiek vakgebied heb, besef ik met alles wat ik doe dat ik een publieke functie heb. Wonen en werken onder één dak en in een dorp als Aalsmeer is af en toe best pittig, omdat je eigenlijk altijd aan het werk bent. Naast mijn drukke baan als notaris, mijn gezin en mijn hobby’s probeer ik tevens tijd te besteden aan bestuurlijke en maatschappelijke taken. Zo heb ik o.a. zitting in het bestuur van de Historische Tuin en de Korenmolen en maak ik deel uit van de Raad van Toezicht van het kinderdagverblijf Solidoe.

Signum Notariaat

Signum Notariaat kan particulieren en bedrijven van dienst zijn, voor alle zaken in het notarieel recht. Wij hebben 13 medewerkers in dienst, waaronder ikzelf, met ieder eigen expertise en een takenpakket. Gezamenlijk vormen wij het team Signum Notariaat. Om de vergelijking met voetbal te maken. Voetbal is een echte teamsport, met elkaar wordt er gewerkt naar het doel om de wedstrijd te winnen. Hierbij zijn verschillende rollen nodig, maar ook individuele kwaliteiten, om dit doel te uiteindelijk te bereiken. Bij ons is het net zo, echter niet met het doel om te winnen, maar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te ontzorgen, op een vakgebied waar zijzelf meestal niet in thuis zijn. Het mooie aan mijn vak is, dat ik heel veel mensen ontmoet. Notaris zijn is echt mensenwerk! Daarnaast kunnen mijn team en ik veel voor mensen betekenen bij de bijzondere momenten in hun leven. Hierbij te denken aan mooie momenten, zoals een huwelijk, samenwonen, de opzet van een bedrijf of bij de aankoop van een eigen huis, maar ook bij vetrietige momenten, zoals de afhandeling van een nalatenschap bij overlijden. Belangrijk hierbij te weten is is, dat wij altijd neutraal en onpartijdig en in het belang van een zo goed mogelijke afhandeling voor alle partijen, werken. Mijn werk bestaat grotendeels uit sociale interactie en face to face contact. Daarna wordt er pas iets op papier gezet.

Dynamisch en afwisselend

Veel mensen hebben nog steeds een verkeerd beeld van een notaris en dat berust vaak op een ervaring die jaren geleden is opgedaan. Op dat terrein hebben we als notarissen nog wel een imago achterstand in te lopen. Ons werk is dus echt mensenwerk en heel afwisselend. Binnen ons vak moet je tevens heel goed aan timemanagement doen en ook onder grote druk kunnen presteren, dit omdat we vaak met strakke deadlines werken. Hierbij valt te denken aan het passeren van een akte voor een bepaalde datum of tijdstip.

Businessclub FC Aalsmeer

Ik ben lid geworden van de BusinessClub ten eerste omdat ik vind dat ik als Aalsmeerse ondernemer, mij sterk moet maken voor lokale doelen. Verder zie ik dat de BusinessClub heel goed door heeft, dat een voetbalvereniging als FC Aalsmeer extra financiële ondersteuning nodig heeft om bijvoorbeeld jeugd kwalitatief goede trainers te kunnen aantrekken. Zonder samen te werken kun je niet scoren!

 

Contactgegevens

Signum Notariaat
Stommeerweg 35
1431 ET, Aalsmeer
T: 0297-329421
W: www.signumnotariaat.nl
E: nselles@signumnotariaat.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid