Kaizen Gym, een interview met oprichters Donny en Mike

BusinessClub Lid Kaizen Gym, oprichters Donny Brouwer & Mike van Beek.

Donny, Mike vertel eens wat over jullie zelf en Kaizen Gym.

Donny: Ik woon in Aalsmeer, maar ben opgegroeid in Amstelveen, waar mijn vader eigenaar was van het toenmalige restaurant Don Panza. Van jongs af aan heb ik daar als weekend -en vakantiehulp gewerkt. Tijdens een tussenjaar van school ben ik voor een woningcorporatie gaan werken. Uiteindelijk, na een omscholing, ben ik de business terecht gekomen waar wij nu actief in zijn. Mike heb ik leren kennen bij het voormalige fitnesscentrum Special Sports, waar ik na die omscholing ben gaan werken.

Mike vervolgt: ik ben geboren in Zwitserland, heb aansluitend gewoond in Canada, omdat mijn ouders voor internationale bedrijven werkten en binnenkort verruil ik Amstelveen voor een huis in Aalsmeer. Na de middelbare school ben ik naar het CIOS gegaan, heb stagegelopen bij Special Sports en daar heb ik Donny ontmoet. Na zeker een jaar samen plannen maken, brainstormen zijn we tot het huidige Kaizen Gym gekomen. We hadden veel raakvlakken in onze benadering om mensen te helpen hun doelen te verwezenlijken en dat doen we inmiddels al ruim 7 jaar binnen Kaizen Gym. Er zijn klanten die voor die tijd al bij ons trainde en dat nog steeds onderhouden bij ons.

Wat doet Kaizen Gym en wat betekent jullie naam?

Kaizen Gym is een personal training- en coaching bedrijf. Bij Kaizen Gym kan uitsluitend op afspraak en onder persoonlijke begeleiding worden getraind. Voor particulieren, maar ook bedrijfsmatig. Wij leveren altijd gegarandeerd maatwerk en bieden een optimale en persoonlijke service aan onze cliënten.

Onze eerste vestiging zit sinds 2013 aan het Schinkeldijkje, op de grens van Aalsmeer en Amstelveen en hebben we sinds 2018 een 2e (in company) vestiging bij Groenland, aan de Japanlaan in Aalsmeer. Aan het Schinkeldijkje bedienen wij de particuliere markt door middel van persoonlijke begeleiding en coaching. Wij bieden krachttraining, voedingsadvies, maar ook blessurebehandeling en preventie. Wij werken met losse pakketten en een eerste kennismaking bij Kaizen Gym is altijd van het huis. We vragen geen inschrijfgeld of administratiekosten, daar houden wij zelf ook niet van. Je betaalt wat je gebruikt.

Kaizen is een Japanse denk- en werkwijze waar de focus ligt op continue verbetering. Kaizen Gym: Improving Life Quality

Onze tweede vestiging, is tot stand gekomen door de bedrijfsfilosofie van de Groenland bedrijven Bloominess, Celieplant, Bouquetnet, GreenPackers, Spira en e-Bloom. De eigenaren zagen in, dat het vitaal en gezond houden van medewerkers meer oplevert dan het kost. Binnen Groenland huren wij een eigen trainingsruimte en medewerkers van deze bedrijven kunnen daar 5 dagen per week onder werktijd bij ons trainen.

Donny en Mike, wat zijn de sterke punten van Kaizen Gym en wat is jullie ambitie op lange termijn?

Onze persoonlijke begeleiding. Door een vaste coach wordt elke klant begeleid bij training, voeding én bij zijn of haar totale levensstijl. Wij kijken en bewaken wat voor persoon iemand is, zowel zakelijk als privé. Waar krijgt diegene energie of juist geen energie van, wat voor werk doet iemand en hoe kunnen wij uiteindelijk de klant het beste ondersteunen. Onze ambitie is gezonde groei, met behoud van persoonlijke aandacht voor zowel onze particuliere- als zakelijke vestigingen.

Wat zijn jullie uitdagingen en waarom zijn jullie lid geworden van de BusinessClub?

Uitdagingen hebben wij zeker. Bij ons draait alles om goede trainers/ coaches en vinden wij het belangrijk, dat als wij een vacature hebben, we de juiste persoon aantrekken. Iemand die gemotiveerd is, over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt en de juiste kennis van zaken heeft.

Een tweede uitdaging is het voorzichtig zoeken naar een nieuwe locatie, omdat we op het Schinkeldijkje een beetje uit ons jasje groeien. Dit moet wel een locatie zijn die net als nu op het grensgebied tussen Amstelveen en Uithoorn ligt, maar ook beschikt over veel buitenruimte, omdat we inmiddels ondervonden hebben dat buiten trainen een grote meerwaarde heeft.

Kaizen Gym is lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer, omdat wij als Aalsmeerse ondernemer binding willen hebben en houden met lokale ondernemers. Daarnaast spreekt de doelstelling van de BusinessClub ons sterk aan. Wij zijn overigens ook enthousiast gemaakt door onze klanten, omdat diverse leden van de BusinessClub al jaren bij ons trainen.

Contactgegevens

Voor meer informatie: www.kaizengym.nl , bel 020-7610972 of mail naar info@kaizengym.nl

Kaizen Gym is gevestigd aan het Schinkeldijkje 16N, 1432 CE Aalsmeer.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid