Robert Bosse over Bosse Elektrotechniek

Robert Bosse

Na het behalen van zijn MTS-diploma is Robert in loondienst gaan werken bij een installatiebedrijf in Kudelstaart. Daarbij heeft hij in zijn avonduren zijn Technicus Elektrotechniek en Technicus Beveiligingstechniek behaald. Na de benodigde ervaring te hebben opgedaan heeft hij vervolgens de stap genomen om een zelfstandige onderneming te beginnen.

Bosse Elektrotechniek

In 2003 richtte Robert ‘Bosse Elektrotechniek’ op als eenmansbedrijf. Robert: “Elektrotechniek is onze hoofdactiviteit, maar daarnaast leveren wij ook domotica, beveiligingsinstallaties, laadstations voor elektrische auto’s en zijn wij al tien jaar een begrip in Aalsmeer op het gebied van zonnepanelen.”

Het werkgebied van Bosse Elektrotechniek bevindt zich meestal in een straal van dertig kilometer rondom Aalsmeer, waarbij de opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven en winkeliers. “Wij werken veel voor diverse regionale aannemers. Daarvan zijn er ook een aantal lid van Businessclub FC Aalsmeer.”

Onderscheid

“Veel van ons werk komt via mond op mond reclame. Bosse Elektrotechniek onderscheidt zich door het aanbieden van een totaalpakket. Veel van onze klanten hebben bijvoorbeeld wel nagedacht hoe ze een verbouwing uitgevoerd willen hebben, maar gaan daar wat betreft het installatiewerk meestal blanco in. Voor ons ligt daar dan ook de kracht en wij ontwerpen in overleg met de klant hun complete installatie, of het nu gaat om een aanbouw of om een luxe villa. ”

Groei en uitdagingen

Het bedrijf is in de loop van de jaren gegroeid naar een bedrijf met negen vaste medewerkers, aangevuld door een betrouwbaar netwerk van vaste ZZP-ers. Robert: “Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers en werken als een hecht team samen. Onze medewerkers zijn professionals. Naast het leveren van vakwerk adviseren zij onze klanten gedurende het gehele project. Het zijn allemaal jongens met een hart voor de zaak.”

Binnen het bedrijf is er zeker nog ruimte voor groei, alleen is het lastig om de juiste mensen te vinden. “We krijgen genoeg opdrachten binnen om door te kunnen groeien, alleen zijn er binnen ons vakgebied niet veel mensen met de juiste papieren, ervaring en instelling.”

Lidmaatschap Businessclub

Wij zijn lid geworden van de Businessclub, allereerst omdat wij als lokale ondernemer ook lokale doelen willen steunen. Zo hebben wij al jaren een sponsorbord bij voetbalclub FC Aalsmeer hangen.” Robert geeft aan dat hun lidmaatschap een uitgelezen mogelijkheid is om meer met andere lokale ondernemers in contact te komen. Daarnaast geeft hij aan dat het initiatief ‘Werken In Aalsmeer’ van Businessclub FC Aalsmeer kan helpen om jeugd en werkzoekenden te koppelen aan ons bedrijf. “Dit nieuwe platform wat jullie hebben opgezet zou de jeugd enthousiast kunnen maken voor ons mooie vak.”

 

Contactgegevens

Voor meer informatie over de Bosse Elektrotechniek en over wat zij voor u kunnen betekenen, kijk op bosse-elektrotechniek.nl of mail naar info@bosse-elektrotechniek.nl.

Telefonisch bereikbaar op 0297-331132.

   

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid