Robby Jhapsie over accountancy en Cijfermeester Aalsmeer

Robby Jhapsie vertelt Businessclub FC Aalsmeer over zijn carrière in accountancy en het franchiseconcept Cijfermeester Aalsmeer.

Accountancy

Robby Jhapsie is geboren in Suriname. Toen hij één jaar oud was emigreerde hij met zijn ouders naar Nederland en groeide op in Amsterdam. Na accountancy te hebben gestudeerd begon hij zijn carrière bij PWC. Na negen maanden daar gewerkt te hebben begon hij voor zichzelf als interim in de accountancy. Robby: “In de loop van de jaren heb ik diverse klanten gehad, van middelgrote tot grote bedrijven, zoals GoPro, Van Gansewinkel, Omron en het UMC. Hierbij ondersteunde ik hen op het gebied van management, bedrijfsvoering en financiën door jaarrekeningen en periodieke managementrapportages te maken.”

Inmiddels woont Robby een aantal jaar in Hoofddorp en heeft hij zijn kantoor in de studio’s van Aalsmeer. Echter richt hij zich enkel op regionale klanten in ‘groot’ Amsterdam. “Mijn streven is om met de interim-werkzaamheden van mijn bedrijf ABCRO op enig moment te stoppen en mij volledig toe te leggen op het franchiseconcept Cijfermeester Aalsmeer.”

Franchiseconcept

Cijfermeester Aalsmeer maakt onderdeel uit van het franchiseconcept Cijfermeester Nederland. De overkoepelende organisatie heeft een landelijk netwerk van ruim zestig kantoren en services. Hierbij onderscheidt Cijfermeester zich door middel van betrouwbaarheid, schappelijke tarieven en een snelle responstijd bij vragen. Cijfermeester kan scherpe tarieven rekenen door minimale overheadkosten. “Voor een vast maandbedrag is de klant zich verzekert van een prima boekhouder die bij hem of haar om de hoek zit. Het mooie van het franchiseconcept van Cijfermeester is: Mochten er ingewikkeldere zaken bij mijn klanten spelen, dan kan ik terugvallen op de specialisten van het hoofdkantoor. Hierbij zou je kunnen denken aan inkomensplanning, belasting- of fiscaal recht, of verzekeringen.”

Vertrouwensband

“Ik vind dat ik goed in staat ben om met een brede doelgroep te communiceren. Hierbij is mijn sterke punt dat ik altijd een vertrouwensband met mijn klanten opbouw en goed wil begrijpen wat hun business is. Met Cijfermeester Aalsmeer wil ik al mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren als interim heb opgedaan toepassen.”

Verbinding Aalsmeer

“Om eerlijk te zijn heb ik niets met voetbal. Ik ben lid geworden van Businessclub FC Aalsmeer, omdat ik graag lokaal wil ondernemen en de Businessclub hierin voor mij de verbindende factor kan zijn. Daarnaast kan ik mij wel vinden in de maatschappelijke doelstelling van de Businessclub, om zo voor de voetballende jeugd met potentie die speelt bij FC Aalsmeer, goede voorzieningen zoals trainers aan te trekken.”

Contactgegevens

Voor meer informatie over Cijfermeester Aalsmeer, kijk op https://cijfermeester.nl/administratiekantoor-aalsmeer/ of mail naar r.jhapsie@cijfermeester.nl.

Telefonisch bereikbaar op 0297-794780.

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid