Interview Jeroen Homan – Homan Beveiliging

BusinessClub lid uitgelicht:

Jeroen Homan van Homan Beveiliging

 

Wie is Jeroen en wat doet Homan Beveiliging?

Ik ben Jeroen Homan, geboren in Amstelveen en ben op mijn zesde met mijn ouders verhuisd naar Mijdrecht. Inmiddels ben ik een echte “Mijdrechtenaar” en voel ik uitstekend thuis in deze gezellige gemeente. Mijn carrière is begonnen toen ik op mijn 17e bij mijn vader ben gaan werken die een bedrijf in elektrotechniek had. Na diverse studies op dit vakgebied te hebben gevolgd, ben ik in 1999 voor mijzelf begonnen met Homan Beveiliging. Hier komt mijn passie voor de (Elektro)techniek samen met het vakgebied beveiliging. De start van Homan Beveiliging was in de tijd dat Jan-Peter Balkenende premier van Nederland was en steeds meer particulieren en bedrijven ervan bewust werden dat beveiligingstechniek een vak opzich is. Voordat ik startte had ik een goede marktverkenning gedaan en ontdekte ik dat in de regio Groot Mijdrecht geen gespecialiseerd bedrijf actief was in de beveiliging installatietechniek. Ondertussen ligt het werkgebied van Homan Beveiliging in een straal van rond de 15 á 20 kilometer rondom Mijdrecht. Daar vallen dus ook de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn onder.

Wat is jullie onderscheidende vermogen?

Beveiligingstechniek is onze core business, in tegenstelling tot veel installateurs waar dit een bijproduct is. Wij leveren en leggen alarm- en camerasystemen aan, installeren kluizen, intercoms en (elektronisch) hang en sluitwerk. Dit als onderdeel van een totaalpakket, inclusief het preventieve- en storingsonderhoud. Deze laatste is dan ook ons onderscheidend vermogen, omdat wij 7 dagen per week 24 uur per dag gespecialiseerde medewerkers hebben klaarstaan. Zij kunnen zo nodig beveiligd dag en nacht inloggen op de bij onze klanten geplaatste systemen. Door de aanwezige voorraad hebben zij, als zij toch ter plaatse moeten komen, altijd de juiste materialen en middelen beschikbaar.

Ons relatief overzichtelijk werkgebied garandeert dat wij bij storingen snel bij onze klanten kunnen zijn. Op dit moment hebben wij vijf vaste medewerkers met langdurige arbeidscontracten. Het is een dienstverlenend, hecht en vertrouwd team.

Wat is jullie ambitie?

Onze ambitie is om binnen ons werkgebied meer klanten te krijgen, uiteraard met behoud van onze kenmerkende en uitstekende service.

Jeroen, hoe zit het met beveiliging systemen en verzekeringen?

Eerst bepaalde een verzekering wat voor systeem je moest aanleggen. Echter, momenteel bepaalt de gecertificeerde alarminstallateur dit, door conform de VRKI een plan van eisen op te stellen. Bepaalde verzekeringen geven nog steeds wel premiekortingen bij de aanschaf van een bepaalde installatie.

Je moet je bedenken dat het dievengilde haar werkterrein meer heeft verlegd naar ‘normale’ huizen, omdat de ‘risicohuizen’ zoals vrijstaande woningen en villa’s vaak al zijn uitgerust met goede systemen.

Heb je iets met voetbal en waarom ben je lid geworden van BusinessClub FC Aalsmeer?

Ik heb zeker iets met voetbal. Ik ben al jaren lid van Argon, waar mijn zoon voetbalt en ikzelf actief ben als scheidsrechter. Mijn club op eredivisieniveau is Ajax en wij hebben in de Johan Cruijff Arena een business seat. Ik ben lid geworden van BusinessClub FC Aalsmeer, omdat ik zie dat zij actief en ondernemend zijn. Deze proactieve houding past bij mijn bedrijf en geeft mij ook mogelijkheden om binnen het netwerk van gelijkgestemde ondernemers in de regio Aalsmeer onze dienstverlening meer te profileren.

Jeroen wat is jullie bedrijfsslogan of zou je de lezers van dit artikel willen meegeven?

‘Homan Beveiliging BV is Vertrouwen op informele sfeer’

 

Contactgegevens

Homan Beveiliging B.V. bevindt zich op Communicatieweg 9 -7, 3641 SG Mijdrecht. Voor meer informatie over Homan Beveiliging kijk op www.homan-beveiliging.nl of mail naar info@homan-beveiliging.nl.

Telefonisch bereikbaar op 0297-255235.

 

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid