Sani-dump Aalsmeer

Businessclub-fcaalsmeer-sanidump-aalsmeer
Raymond Weeber & Nana Aniam

Raymond is opgegroeid in Amsterdam en woont momenteel in Purmerend. Nana en ik hebben elkaar ontmoet toen wij beiden werkzaam waren in Zaandam. Ik was bij een meubelzaak werkzaam en Nana werkte destijds als medewerker voor Sani-dump in de vestiging Zaandam. Beide bedrijven zaten in hetzelfde pand en wij ontmoeten elkaar daarom regelmatig. Vanaf het begin klikte het goed tussen ons en ontstond er ook een vertrouwensband tussen ons. Toen wij op een gegeven moment allebei toe waren aan een nieuwe uitdaging, opperde Nana om samen een franchisevestiging van Sani-dump te starten. In 2014 hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en Sani-dump Aalsmeer geopend. Wij zijn beiden directeur-eigenaar. Sinds 2017 hebben wij een tweede filiaal in Cruquius geopend en de meeste tijd werkt Nana in Cruquius en ik in Aalsmeer. Nana; ik kom oorspronkelijk aan Ghana en ben op mijn 18 e in Nederland komen wonen, omdat mijn ouders in Nederland woonden en werkten. Zelf ben ik woonachtig in Zaandijk.

Hoe gaan jullie precies te werk?
Het hoofdkantoor en het centrale magazijn van Sani-dump is in Dordrecht gevestigd en landelijk hebben wij 4 grote afhaal magazijnen, waaronder in Aalsmeer. Onze ‘core business’, is de verkoop en ontwerpen van badkamers voor particulieren. Soms gaan wij hier met een klant helemaal ‘blanco’ in en soms heeft de klant al wel al ideeën. Op basis van de afmeting van de ruimte, tekeningen of foto’s van de bestaande situatie, maken wij dan voor de klant een vrijblijvende 3D tekening. Na het leveren van de 3D tekening, die overigens ook via een VR-bril te bekijken is, is een veel gehoorde uitdrukking van de klant vaak: ‘ik wist helemaal niet dat dit allemaal mogelijk was’….

Waarin onderscheidt Sani-dump zich in?
Ons onderscheidende vermogen ligt in het feit dat wij alleen met A-merken werken, bij ons is ‘afspraak ook echt afspraak’ en door onze ruim 50 winkels hebben wij een enorm inkoop voordeel, waardoor wij kunnen roemen altijd de goedkoopste te zijn!

Raymond & Nana, hebben jullie iets met voetbal en waarom zijn jullie lid geworden van de Business Club van FC Aalsmeer?
Voetbal vinden wij allebei leuk om naar te kijken maar hebben er geen hele grote passie voor. Op eredivisie niveau is Ajax echt onze club. Wij zijn lid geworden van de BusinessClub om als Aalsmeers bedrijf ook iets terug te doen voor de lokale gemeenschap en daarbij sluit een lidmaatschap bij de Businessclub van FC Aalsmeer goed aan. Daarnaast willen wij door middel van ons lidmaatschap ons netwerk binnen Aalsmeer vergroten, zowel onder particulieren als bij bedrijven waarvan een aantal de weg naar ons filiaal in de Lakenblekerstraat 21 inmiddels al goed hebben gevonden. Ten slotte heren, wat zouden jullie de lezers van dit artikel nog willen meegeven?

SANI-DUMP: A- MERKEN SANITAIR & TEGELS TEGEN BODEM PRIJZEN!

 

Contactgegevens

Sani-Dump Aalsmeer
Lakenblekerstraat 21
1431 GE, Aalsmeer
T: 0297-500400
W: www.sanidump.nl/stores/sanidump-aalsmeer
E: hornmeer@sanidump.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid