Interview K. van der Linden – Travelley (Personal Touch Travel)

Businessclub-fcaalsmeer-travelley-kimeberley-van-der-linden

Vandaag, BC lid Kimberley van der Linden van Travelley – Personal Touch Travel.

Kimberley, vertel eens wat over jezelf en je bedrijf Travelley.

Mijn naam is Kimberley van der Linden, geboren in Amsterdam en opgegroeid in Aalsmeer. Na het behalen van mijn Havodiploma ben ik Internationaal Toeristisch Management gaan studeren aan Hogeschool TIO Amsterdam. Ken je dat echte vakantiegevoel? Even helemaal weg, nieuwe landen en culturen ontdekken, lekker eten en drinken, genieten van de natuur en van het reisgezelschap? Als klein meisje was ik al gefascineerd door de sfeer rondom vakanties. Daarom lag een opleiding in het toerisme voor de hand. Tijdens mijn opleiding heb ik op de Banqueting afdeling van het Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam gewerkt en na het behalen van mijn Hbo-diploma, ben ik aan de slag gegaan bij Randstad op Schiphol. Daar was ik verantwoordelijk voor o.a. het inplannen van het grondpersoneel voor KLM. Na een leerzame periode als planner in de luchtvaart ben ik verder gegaan in de personeelsplanning bij PSfm fieldmarketing. Hier werk ik nog steeds in loondienst. In 2019 heb ik opnieuw de sprong in de reisbranche gewaagd en mag ik, na een opleiding verzorgd door franchiseorganisatie Personal Touch Travel, sinds juli 2020 mij zelfstandig reisadviseur noemen. Mijn bedrijf Travelley, handelend onder de naam Personal Touch Travel, staat voor persoonlijke aandacht, maatwerk, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Ik stel graag reizen samen a.d.h.v. de wensen van de klant. Bij mij draait alles om klantgerichtheid en ontzorgen. Voor zowel maatwerk- als pakketreizen ben je bij mij dus aan het juiste adres!

Kimberley, wat zijn je uitdagingen en je ambities voor de langere termijn?
Vooruitkijken is als ondernemer belangrijk, helemaal in de tijd waarin ik mijn bedrijf gestart ben, nog volop in alle maatregelen rondom corona. De grootste uitdaging voor mij op dit moment is dan ook ondernemen in de reisbranche. Ik wil graag dat mensen bekend worden met het concept ‘Zelfstandig Reisadviseur’ en de toegevoegde waarde van mij in deze rol zien, juist nu in een tijd dat reizen even niet vanzelfsprekend is. Daarbij wil ik de naamsbekendheid van Travelley vergroten, zodat je aan mij denkt wanneer je je volgende vakantie gaat plannen. Mijn ambitie is klanten een mooie reisherinnering meegeven waar ze het nog jaren over zullen hebben.

Heb je iets met voetbal en wat vind je van de BusinessClub van FC Aalsmeer?
Mijn vriend Calvin Koster voetbalt in de zaterdagselectie. Al jaren ga ik met regelmaat naar de wedstrijden, zowel uit als thuis. Daarnaast vind ik het leuk om bij een wedstrijd uit de Eredivisie te zijn. De sfeer in een stadion is uniek. Vooral de emoties van alle supporters zien vind ik erg interessant en natuurlijk het spel zelf. Ik vind de BusinessClub een toegevoegde waarde voor FC Aalsmeer. Het is mooi om te zien dat er een plek is waar ondernemers, spelers maar ook inwoners van de gemeente Aalsmeer als het ware samen komen. Want de BusinessClub staat niet alleen voor sponsoring, maar profileert zich voornamelijk als verbindende factor. Met “werken in Aalsmeer” wil de BusinessClub scholieren in contact brengen met bedrijven in de regio Aalsmeer zonder winstoogmerk of commercieel belang.

Wat zou jij de lezers van dit artikel willen meegeven of heb je een slogan die echt bij jou past?
Eerst zaaien dan oogsten is mijn motto om door te kunnen gaan met het ondernemen in moeilijkere tijden zoals bijvoorbeeld de coronacrisis. Daarnaast heb je net als in het voetbal elkaar nodig om iets tot een succes te maken. Het zaaien, dus o.a. netwerken, is onwijs belangrijk voor een (startende) ondernemer.

Ook is voor bijna elk probleem een oplossing te vinden. Weet je niet waar je naar toe wilt op vakantie? Ik achterhaal jouw wensen en stel een passende reis samen. Ook als planner ben ik continue bezig met het zoeken naar oplossingen. Zelfs in het voetbal komt dit naar voren. Gaat het verdedigen nog niet zo goed, dan moet daar extra op worden getraind. Doe vooral waar je zin in hebt en ga je dromen achterna. Mijn boodschap aan de lezers is dan ook: ‘Durf je dromen waar te maken’!

Voor nadere informatie kijk op: www.travelley.nl, bel met: 06-34134759, of mail naar:
kimberley.vanderlinden@personaltouchtravel.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kimberley-van-der-linden-a54b3858/?originalSubdomain=nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid