Jouw droomvakantie samengesteld door zelfstandig reisadviseur Travelley

Businessclub-fcaalsmeer-travelley-kimeberley-van-der-linden

Geen tijd om uren te zoeken naar een vakantie of zitten jij en jouw reispartner(s) niet op één lijn? Als zelfstandig reisadviseur stel ik graag voor jou de ideale reis samen. Of het nu gaat om een pakketreis of maatwerk; ik zorg ervoor dat jij een vakantie krijgt die helemaal naar jouw wens is ingericht,” aldus Kimberley van der Linden van Travelley.

Gefascineerd door de sfeer rondom reizen

Kimberley is geboren in Amsterdam en opgegroeid in Aalsmeer. Na het behalen van haar diploma is zij Internationaal Toeristisch Management gaan studeren aan Hogeschool TIO Amsterdam. “Als kind was ik al gefascineerd door de sfeer rondom vakanties. Op Schiphol had ik het gevoel in een andere wereld te zijn, maar ook de lange autoritten naar Oostenrijk en Italië vond ik helemaal niet erg. Ik wil graag dat anderen ook mooie vakanties en herinneringen maken.” Met haar bedrijf Travelley, aangesloten bij franchiseorganisatie Personal Touch Travel, maak zij dit waar.

De magie van vakanties

Vakanties en reizen, Kimberley vindt het iets magisch hebben. Er zijn verschillende redenen om op vakantie te gaan of om voor langere tijd te gaan reizen. Nieuwe landen en culturen ontdekken, ontspannen op een tropisch strand, cultuursnuiven tijdens een stedentrip of op avontuur tijdens een wandelvakantie in de bergen. “Wat ook de reden is voor jouw vakantie, ik hoor hier graag alles over! Ik vind het leuk om alle bezienswaardigheden op een bestemming uit te zoeken, de reis naar het vakantieland uit te stippelen, klanten te adviseren en eventuele problemen voor of tijdens de reis op te lossen.”

Jouw reiswensen omzetten naar een boeking

Zelf gaat Kimberley ook graag op vakantie en heeft ze al vele mooie landen ontdekt. Daarom is ze blij dat ze hier, naast haar baan in loondienst, haar beroep van heeft mogen maken. Voor zowel maatwerk- als pakketreizen ben je bij haar aan het juiste adres. “Ik werk vanuit huis en kom bij je langs om jouw reiswensen te bespreken en om te zetten naar een boeking. Omdat ik gebruik maak van het franchiseconcept van Personal Touch Travel, beschik ik over een groot netwerk van leveranciers. En natuurlijk geef ik de persoonlijke ‘touch’ aan jouw vakantie.” Ontzorgen, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan bij haar hoog in het vaandel. Daarnaast is Personal Touch Travel aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Dit biedt zekerheid en geeft garantie voor een goed georganiseerde vakantie.

Verbinding met lokale ondernemers

“Reizen verbindt mensen. Dat is in de voetbalwereld net zo, want de samenhorigheid is groot. Ik heb mij aangesloten bij Businessclub FC Aalsmeer, omdat ik het belangrijk vind om te verbinden en te netwerken met andere ondernemers. Op deze manier laat je elkaar groeien en maak je elkaar sterker.” Het doel van Businessclub FC Aalsmeer is onder andere een verbindende factor zijn. Deze strategie zorgt ervoor dat Kimberley haar doelen met Travelley kan behalen, namelijk het vergroten van naamsbekendheid en het opbouwen van een netwerk met potentiële klanten. “Daarnaast wil ik graag dat mensen bekend worden met het concept ‘zelfstandig reisadviseur’ en de toegevoegde waarde van mij in deze rol zien.”

Contactgegevens: Kimberley van der Linden

Travelley (Personal Touch Travel)
T: 06-34134759
W: www.travelley.nl

E: Kimberley.vanderlinden@personaltouchtravel.nl

www.instagram.com/kimberley.personaltouchtravel

www.facebook.com/travelleypersonaltouchtravel

www.travelley-personaltouchtravel.business.site

www.linkedin.com/in/kimberley-van-der-linden-a54b3858/?originalSubdomain=nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid