Van der Drift Bouw

Businessclub-fcaalsmeer-vanderdriftbouw

Aannemersbedrijf Van Der Drift BOUW BV, eigenaar Jeroen van der Drift.

Jeroen, vertel eens wat over jezelf, Van Der Drift Bouw en de uitdaging waar jullie voor staan.
Ik ben Jeroen van der Drift een geboren en getogen Aalsmeerder en woon samen met mijn gezin in Aalsmeer-Zuid. Na mijn LTS en MTS heb ik mijn aannemersdiploma gehaald en ben ik in loondienst gaan werken voor o.a. de HBM en Kemmerenbouw. In 1998 heb ik samen met mijn broer André de stap genomen om voor onszelf te beginnen. Binnen het bedrijf zijn André en ik partners. Qua werkverdeling doet André met name de werkvloer en. werkvoorbereiding en ik de administratie, personeel en de klantbezoeken. Van Der Drift Bouw werkt in een straal van ongeveer 25 km rond Aalsmeer en doet met name projecten voor wisselende opdrachtgevers. Hierbij moet je denken aan nieuwbouw van woonhuizen & villa’s, verbouwingen zoals een uitbouw of renovatie, maar voor bijvoorbeeld het ‘afhangen’ van een voordeur draaien wij onze hand ook beslist niet om. Op dit moment hebben wij ongeveer 13 medewerkers in loondienst en werken met een vaste ploeg van ZZP’ers/ onderaannemers met specialismen als, metselaar, tegelzetter, loodgieter en elektricien. Binnen ons familiebedrijf, doet de vrouw van André, die accountant is, de hoofdboekhouding. Inmiddels werkt ook mijn zoon, die beoogd opvolger binnen Van Der Drift Bouw BV is, in ons bedrijf.

Waarin onderscheiden jullie je precies?
Van Der Drift Bouw onderscheidt zich in de toegevoegde waarden: maatwerk, hoge kwaliteit van werken en optimaal meedenken met onze opdrachtgevers. Veel werkzaamheden vinden bij ons in eigen beheer plaats, zoals het maken van tekeningen en vergunningaanvragen. Aan acquisitie doen wij eigenlijk niet en de meeste van onze opdrachtgevers komen bij ons terecht via mond op mondreclame. Uiteraard van tevreden klanten.

Jeroen, heb je iets met voetbal en waarom zijn jullie lid geworden van de Business Club van FC Aalsmeer?
Ik heb vroeger bij Roda in Bovenkerk gevoetbald en allebei mijn kinderen hebben bij Aalsmeer gevoetbald. Mijn dochter en vrouw spelen zaalvoetbal. Persoonlijk kan ik helemaal opgaan als het Nederlands elftal moet spelen, dan ben ik echt heel chauvinistisch, echter een leuke pot in de Johan Cruijff Arena mag ik ook graag zien. Wij zijn lid geworden van de BusinessClub, omdat ik jarenlang lid geweest ben van een ondernemersclub in Amstelveen, die wekelijks bij elkaar kwam met een ontbijtsessie op donderdag ochtend. Gezien onze activiteiten wat ook vaak vroege ochtend start niet de ideale match. Op een gegeven moment ontbrak het mij dan ook dan ook aan tijd op hiernaartoe te gaan. Bij de afweging wat te doen, kwam ik gelijktijdig in contact met de BusinessClub. Met name de ongedwongen ‘Meer voor Ondernemers’ thema-avonden, spreken mij zeer aan. De BusinessClub van FC Aalsmeer is ook meer op de regio Aalsmeer gericht, waar ik graag nog meer gelijkgestemde ondernemers zou willen leren kennen.

Ten slotte Jeroen, wat zou je de lezers van dit artikel nog willen meegeven?
‘Iets wat niet kan moet nog gemaakt worden’. Hiermee bedoel ik onze bedrijf policy. Niets is voor ons te gek en niets is voor ons onmogelijk!

Voor nadere informatie over Van der Drift Bouw BV:
www.vanderdriftbouw.nl
M: info@driftbouw.nl , of bel met: 0297- 363735


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid