Auto Maas

Businessclub-FC-Aalsmeer-Auto Maas

Vandaag, BC lid Danielle van der Geest van Auto Maas Aalsmeer. 

Danielle, vertel eens wat over jezelf en jullie bedrijf:
Ik ben Danielle van der Geest en vorm samen met mijn man Casper zowel zakelijk als privé een twee-eenheid. We zijn de vierde generatie die het bedrijf runt. Samen met ons gezin wonen wij in het mooie Kudelstaart, waar Auto Maas in 1911 is opgericht. Na 89 jaar op de Hoek in Kudelstaart gehuisvest te zijn geweest, openden wij in april 2000 officieel de deuren van onze showroom in Aalsmeer. In de ruim honderd jaar dat wij bestaan, zijn we van meerdere merken dealer geweest zoals bijvoorbeeld DKW en Audi. Ruim 30 jaar geleden zijn we gestart als een van de eerste Seat-partners en een paar jaar geleden is daar Skoda bijgekomen. Per 1 september zullen wij ons aansluiten bij Vakgarage voor een nog completer mobiliteitspakket. Wij hebben hiervoor gekozen, omdat wij al veel onderhoud doen voor andere merken en omdat er behoefte was bij zowel de particuliere als onze zakelijke klanten, waaronder verschillende leasebedrijven.

Waarin onderscheiden jullie je en wat zijn de uitdagingen en ambities voor de komende jaren?    
Wij hopen ons te onderscheiden, door bij alles wat we doen te streven naar een hoge klanttevredenheid. We proberen alles door de ogen van de klant te bekijken. Dit komt o.a. tot uitdrukking door een groot vast klantenbestand, die soms al generaties lang bij ons over de vloer komt. Mocht er iets spelen, dan zoeken wij samen met de klant naar de beste oplossing, en die vinden we zo goed als altijd. Casper en ik kunnen terugvallen op een geweldig, betrouwbaar en zeer loyaal team. Wij zijn een echt familiebedrijf, maar wel een die met zijn tijd is meegegaan. De uitdaging voor de komende jaren is o.a. het elektrificeren van het wagenpark, waar wij zowel technisch in meegaan, maar ook onze medewerkers in moeten scholen. Bij onze merken SEAT als Skoda rollen inmiddels de eerste elektrische auto’s van de band. Een andere ambitie van ons is de verspilling terug te brengen. Door vernieuwde systemen is het niet meer nodig allerlei formulieren te printen. Het volledige proces wordt digitaal, wat ons helpt in de communicatie naar de klant. Door het maken van foto’s tijdens het onderhoud zijn we nog transparanter naar onze klanten.  Uiteraard is onze grootste ambitie blijven doen waar wij goed in zijn, onze service vasthouden en waar mogelijk toch steeds weer te verbeteren.

Heb je iets met voetbal en waarom zijn jullie lid geworden van de BusinessClub?  
Wij hebben zeker iets met voetbal, al zijn we niet per se fan van een bepaalde club. Als het maar mooi en sportief voetbal is. Casper heeft jaren in Kudelstaart bij RKDES gevoetbald en onze zoon speelt daar nu in de JO15-1. Ondanks dat we echte Kudelstaarters zijn, is Auto Maas ook sponsor van FC Aalsmeer. Wij zijn lid geworden van de BusinessClub, enerzijds omdat wij de doelstelling van de BusinessClub onderschrijven en anderzijds om door middel van het netwerken met regionale ondernemers meer naamsbekendheid te krijgen in Aalsmeer. Voor nog meer naamsbekendheid hebben wij dit jaar afspraken gemaakt met Deboprojects, eveneens lid van de BusinessClub. Deboprojects helpt ons bij o.a. sociale media zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. Tevens verzorgen zij onze nieuwsbrief, onderhouden zij onze website en zijn zij grondlegger van onze nieuwe huisstijl.

Ten slotte Danielle, wat is typerend voor jou en jullie bedrijf? 
Dit kunnen we met één woord af: Tevreden! We vinden het heerlijk om samen te werken. Omdat wij een sterk merk hebben opgebouwd en klanten tevreden zijn en graag bij ons komen. We zijn tevreden met onszelf, wie wij zijn en wat we doen. Kortom: Hier staan 2 tevreden mensen!

Voor nadere informatie over Auto Maas:
www.automaas.nl
info@automaas.nl
Tel: 0297 324320

Get social
Facebook
Instagram

Delen:

Lees ook:

Businessclub-fcaalsmeer-demeerse-accountants en adviseurs

De Meerse Accountants & adviseurs

Jan de Groot, de Meerse Accountants & Adviseurs. Altijd op zoek naar ‘De persoon achter de ondernemer’. Vertel eens wat over jezelf en jullie organisatie de

Businessclub-fcaalsmeer-youngcapital-hoofddorp

Young Capital Hoofddorp

YoungCapital Hoofddorp BV, Claire Valkenaars en Tess van Asperen. Vertel eens wat over jullie zelf en YoungCapital (YC): Ik ben Claire Valkenaars, vestigingsmanager van YC Hoofddorp.

Marinus-blok-businessclub-fcaalsmeer

Marinus Blok

Privé deelnemer BusinessClub FC Aalsmeer, Marinus Blok uit Alphen aan de Rijn. Marinus, vertel eens wat van jezelf. Ik ben Maurice Blok geboren in Woerden

RSM-businessclub-fcaalsmeer

RSM

Uitgelicht: Edwin van Ravenswoud van RSM Accountancy, gevestigd op Schiphol Rijk. Edwin: Ik ben Edwin van Ravenswoud, woonachtig in Rijssenhout en partner bij RSM. Binnen

word ook lid