Interview Danielle van der Geest – Auto Maas

Businessclub-FC-Aalsmeer-Auto Maas
BusinessClub lid uitgelicht:

Interview Danielle van der Geest van Auto Maas

 

Wie is Danielle en wat is Auto Maas?

Ik ben Danielle van der Geest en vorm samen met mijn man Casper zowel zakelijk als privé een twee-eenheid. We zijn de vierde generatie die het bedrijf runt. Samen met ons gezin wonen wij in het mooie Kudelstaart, waar Auto Maas in 1911 is opgericht. Na 89 jaar op de Hoek in Kudelstaart gehuisvest te zijn geweest, openden wij in april 2000 officieel de deuren van onze showroom in Aalsmeer. In de ruim honderd jaar dat wij bestaan, zijn wij van meerdere merken dealer geweest, waaronder DKW en Audi. Ruim 30 jaar geleden zijn wij als een van de eerste gestart als Seat-partner. Een paar jaar geleden is daar Skoda bijgekomen. Per 1 september zijn wij aangesloten als vakgarage voor een nog completer mobiliteitspakket. Wij hebben hiervoor gekozen, omdat wij al veel onderhoud doen voor andere merken. Daarnaast was er behoefte bij zowel onze particuliere als de zakelijke klanten, waaronder verschillende leasebedrijven.

Waarin onderscheiden jullie je als vakgarage?

Wij proberen ons te onderscheiden door bij alles wat wij doen te streven naar een hoge klanttevredenheid. Wij proberen alles door de ogen van de klant te bekijken. Dit komt o.a. tot uiting door een groot en vast klantenbestand. Sommige klanten komen al generaties lang bij ons over de vloer. Mocht er iets spelen, dan zoeken wij samen met de klant naar de beste oplossing, en die vinden wij zo goed als altijd.

Casper en ik kunnen terugvallen op een geweldig, betrouwbaar en zeer loyaal team. Wij zijn een echt familiebedrijf, maar wel een die met zijn tijd is meegegaan.

Wat zijn de uitdagingen en ambities voor de komende jaren?

Bij onze merken SEAT en Skoda rollen inmiddels de eerste elektrische auto’s van de band. De uitdaging voor de komende jaren is o.a. het elektrificeren van het wagenpark. Daarbij investeren wij op technisch vlak en scholen wij onze medewerkers.

Een andere ambitie van ons is om de verspilling terug te brengen. Door vernieuwde systemen is het niet meer nodig allerlei formulieren te printen. Het volledige proces wordt digitaal, wat ons helpt in de communicatie naar de klant. Door het maken van foto’s tijdens het onderhoud zijn we nóg transparanter naar onze klanten.  Uiteraard is onze grootste ambitie blijven doen waar wij goed in zijn, onze service vasthouden en waar mogelijk toch steeds weer te verbeteren.

Heb je iets met voetbal en waarom zijn jullie lid geworden van de BusinessClub?

Wij hebben zeker iets met voetbal, al zijn wij niet per se fan van een bepaalde club. Als het maar mooi en sportief voetbal is. Casper heeft vele jaren in Kudelstaart bij RKDES gevoetbald en onze zoon speelt daar nu in de JO15-1. Ondanks dat wij echte Kudelstaarters zijn, is Auto Maas ook sponsor van FC Aalsmeer.

Wij zijn lid geworden van de BusinessClub, enerzijds omdat wij de doelstelling van de BusinessClub onderschrijven en anderzijds om door middel van het netwerken met regionale ondernemers meer naamsbekendheid te krijgen in Aalsmeer. Voor meer naamsbekendheid hebben wij dit jaar afspraken gemaakt met Deboprojects, eveneens lid van de BusinessClub. Deboprojects helpt ons bij o.a. sociale media zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. Tevens verzorgen zij onze nieuwsbrief, onderhouden zij onze website en zijn zij grondlegger van onze nieuwe huisstijl.

Ten slotte Danielle, wat is typerend voor jou en jullie bedrijf?

Dit kunnen we met één woord af: Tevreden! We vinden het heerlijk om samen te werken. Omdat wij een sterk merk hebben opgebouwd en klanten tevreden zijn en graag bij ons komen. We zijn tevreden met onszelf, wie wij zijn en wat we doen. Kortom: Hier staan 2 tevreden mensen!

 

Contactgegevens

Voor meer informatie over Auto Maas kijk op www.automaas.nl of mail naar info@automaas.nl.
Telefonisch bereikbaar op 0297 324320.

   

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid