Sherki B.V.

Businessclub-fc-aalsmeer-sherki

Uitgelicht: FC Aalsmeer Businessclublid, John Keunen – Sherki B.V.

John, vertel eens wat over jezelf en Sherki.
Ik ben John Keunen en ben geboren en getogen in Hout-Blerick (Venlo) waar ik mijn jeugd heb doorgebracht. Vanaf 1991 woon ik hier in het ‘westen’ in Aalsmeer en omgeving. Ik ben getrouwd met Katja Keunen, heb één dochter, twee pleegkinderen en één geadopteerde zoon. Mijn bedrijf Sherki, spreek uit ‘share key’ is een nieuw brand, waarmee we lokale partijen via lokale cadeau- en loyaliteit kaarten aan elkaar kunnen verbinden. Onze oude naam is: GROUPCARDGROUPCARD, waarmee we al ruim tien jaar actief zijn. Bij alle lokale programma’s zit een maatschappelijke, regionale component.

Hoe is GROUPCARDGROUPCARD ontstaan?
Ik ben met de landelijk werkende GROUPCARD begonnen, om lokale verenigingen van extra inkomsten te kunnen voorzien. Bij GROUPCARD geloven wij namelijk in de kracht van de lokale gemeenschap, de directe wereld om je heen, daar waar jij thuis noemt of je nu gemeenteambtenaar bent of de bakker op de hoek, je hebt een speciale binding met de school van je kinderen, het pleintje waar je vroeger zelf speelde of de sportclub waar je al zo vaak ”nou, nog eentje dan” tegen je vrienden zei. Wij kennen de lokale wereld, want lokaal betrokken zit in onze DNA. Wij als GROUPCARD B.V. zijn dan ook al meer dan 10 jaar de verbindende factor die overheidsinstanties, ondernemers en de lokale samenleving bij elkaar brengt. Een voorbeeld van een loyaliteitsprogramma, waar middels een pas van ons met een sportclub en een winkelier afspraken zijn gemaakt; door bij deze winkelier te kopen, wordt automatisch gespaard voor de club, waarbij de winkelier weer een x percentage afdraagt aan te club. Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld onze mantelzorg pas. De mantelzorgpas is een waarderingspas waarmee de mantelzorger bij diverse, lokale winkels en voorzieningen kan betalen. De gemeente zet voor elke 12 maanden een tegoed op de pas, de hoogte van dit tegoed is per gemeente verschillend. Wij zorgen ervoor dat de mantelzorger met dit tegoed in de buurt terecht kan bij tientallen, speciaal gekozen, mantelzorgpaspartners. Via de Mantelzorgpas bieden deze partners speciale acties aan de mantelzorger, het stelt hen zo in staat om invulling te geven aan hun MVO-doelstellingen en als bonus doet de mantelzorger langer met het tegoed. Met de techniek van de pas en ook het gebruik van nieuwe media hebben wij in de loop van de jaren verbeter slagen gemaakt. Sommige passen werken inmiddels ook digitaal, via een App.

Waarin onderscheiden jullie je en tegen welke uitdagingen loopt Sherki – GROUPCARD aan?
Wij onderscheiden ons in het maatwerk wat wij leveren voor de opdrachtgever en ontzorgen deze volledig. Daarnaast zijn wij niet afhankelijk van derden, omdat wij zelf alle kennis onder één dak hebben m.b.t. het account, de marketing en ook de techniek achter de pas. Onze ideeën gaan verder dan de genoemde passen. Zo zijn wij op dit moment bezig met de ontwikkeling van een lokale cadeaucard, als tegenwicht op de reguliere cadeaubonnen waarmee je bijvoorbeeld ook op internet bestellingen kan plaatsen. Hiermee borgen wij automatisch de besteding in de eigen regio. Onze uitdagingen zijn: ten eerste de veiligheid van de pas/ card, om te zorgen dat het tegoed niet misbruikt kan worden, maar ook w.b.t. de AVG-wetgeving en daarnaast is mijn persoonlijke uitdaging, om de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan intern geborgd te krijgen.

Waarom zijn jullie lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer en heb je iets met voetbal?
Wij zijn lid geworden van de BC omdat lokale betrokkenheid past bij onze onderneming en doelstellingen en daarnaast bereiden wij middels ons lidmaatschap ons regionale netwerk uit in diverse branches waarin de leden zelf als ondernemer actief zijn. Wat betreft voetbal, heb ik zeker iets mee, ik ben voeger zelf ook lid geweest van VV Aalsmeer, maar ben jaren geleden geblesseerd geraakt en heb toen noodgedwongen moeten stoppen met voetballen.

Ten slotte. John, wat zou je de lezers van dit artikel willen meegeven?
‘Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen’! Kijk voor meer informatie op de website: www.sherki.nl/, Bel: 088-5387038 of mail naar:
info@sherki.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid