Ceasar Sports Account BV

businessclub-fcaalsmeer-ceasar-sports-account

Uitgelicht: energieke en inspirerende ondernemer Richinel Bryson van Ceasar Sports Account BV

Richinel: Ik ben geboren op Curaçao en ben in 1977 toen ik 5 jaar oud was in Nederland komen wonen, op Kattenburg in hartje Amsterdam. Deze wijk met al zijn diversiteit, heeft mij waarschijnlijk de bijdrage geleverd, in wie ik uiteindelijk als persoon ben geworden. Tijdens mijn jeugd heeft voetbal bij mij altijd een prominente rol ingenomen, ik heb dan ook bij diverse clubs gespeeld. 

Bij deze clubs heb ik veel jongens ontmoet, die later betaald voetbal in het binnen en buitenland zijn gaan spelen. In 1988 ben ik vervolgens teruggegaan naar de Antillen en ben daar als jongste aanvoerder terecht gekomen bij het Antilliaanse voetbalteam. Uiteindelijk ben ik, na scouting weer teruggekeerd in Nederland en bij Sparta gaan spelen. Hamilton Richardson, die daarvoor jarenlang speelde bij Sparta honkbal op hoofdklasse niveau, begeleidde mij gedurende deze overstap.  

Mijn start bij Sparta was erg onstuimig. Hamilton keerde jammer genoeg terug naar de Cariben en door diverse omstandigheden werd mijn periode daar geen succes. 

Ik heb aansluitend, op uitnodiging van Cambuur, nog een aantal maanden in Leeuwarden mogen spelen maar ook daar verliep het niet voorspoedig.

Toen Hamilton voor mij weg viel, realiseerde ik mij, dat als je op het hoogste niveau van voetbal wilt kunnen meedoen, de juiste paden en wegen wilt bewandelen, je een belangenbehartiger c.q. zaakwaarnemer moet hebben

Het gaf mij het laatste zetje om een opleiding te gaan volgen aan de HBO, Sociaal Juridische Dienstverlening. Met mijn propedeuse in de hand ben ik vervolgens Rechten gaan studeren. Gedurende mijn rechtenstudie ben ik tevens gaan werken voor de KLM, bij de afdeling operations, waar ik later de rol van operator heb vervuld. Via de KLM ben ik bij de Schiphol Group terecht gekomen.

Wat doet Ceasar Sport Account precies?                                                             Ceasar Sports Account BV is een bureau dat professionele en jonge getalenteerde voetballers begeleidt. Vanwege mijn kennis en zeer groot netwerk, ben ik destijds gevraagd om te scouten en heb in die periode drie spelers van het amateurvoetbal naar betaald voetbal begeleid. In 2008 heb ik hiervan uiteindelijk mijn beroep gemaakt middels de oprichting van Ceasar Sports Account. In die tijd zijn mijn vrouw en ik ook in Aalsmeer komen wonen. Inmiddels hebben we vier kinderen en voelen ons goed thuis in dit mooie dorp. 

Wat is jullie werkwijze en waarin onderscheiden jullie je?                           Wij en dan spreek ik voor mijzelf en vier scouts, bemiddelen tussen spelers en Clubs en helpen daarbij bij het tot stand brengen van een contract. De scouts zijn actief in de 1e divisie, eredivisie en in het buitenland.

Aanvullend bieden wij voetballers een ” Total-care package ” welke het mogelijk maakt een intensieve begeleiding te geven op de volgende gebieden: Carrièreplanning, Mentale en fysieke begeleiding van een talent en/of professional, Financiële hulp en begeleiding, Medische hulp (indien nodig), Communicatietraining, Boekhouding Begeleiding op professioneel niveau, Hypotheek & Verzekeringen advies.

Ons onderscheidend vermogen ligt, in de relatie die wordt opbouwt met de spelers, hun ouders, en/of partner en gezin. Wij proberen het maximale uit de carrière van een speler te halen door met name hier sterk op in te zetten. 

Doelstelling van onze inzet is dat de speler en aanhang positieve energie krijgen uit de interactie. 

Regelmatig analyseer ik samen met een speler bij ons op kantoor in Aalsmeer een wedstrijd, samen met zijn directe naasten. Dit doe ik ook bij spelers die in het buitenland spelen, dan analyseren wij de wedstrijd op afstand, terwijl soms de familie hier bij mij op de bank zitten. Mocht een speler om wat voor reden dan ook niet ‘lekker in zijn vel zitten’ bespreken we dat. De knelpunten herleiden tot de “core” basis van het stagneren en een plan van aanpak bespreken is op dat moment het devies.

Soms kun je mijn rol ook wel eens als sociaal of maatschappelijk werker omschrijven, vooropgesteld dat ik het heel erg leuk vind, levert het ook nog energie op. Belangrijk is daarbij wel dat wij een klik met de jongens hebben en omgekeerd. Het ‘moet passen’!

Waarom ben je lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer?      Met Aalsmeer als woonplaats en thuisbasis voor mijn activiteiten, ben ik lid geworden van de BC om iets terug te doen voor de directe omgeving en het dorp. 

Richinel, wat zou je de lezers van dit artikel nog willen meegeven?           ‘Succes deel je met anderen’ is mijn motto en ik zou ondernemers die dit stukje lezen willen meegeven, om meer te doen voor de lokale jeugd in Aalsmeer.  De jeugd heeft immers de toekomst! 

Voor meer informatie over Ceasar Sports Account, kijk op onze website: www.ceasarsportsaccount.nl, mail naar: r.v.bryson@ceasarsportsaccount.com of bel : 0297-268553

Delen:

Lees ook:

Businessclub-fcaalsmeer-severing-nederland

Severin Nederland B.V.

Vandaag aan het woord, Jeroen Brussee van Severin Nederland B.V. Jeroen vertel eens wat over jezelf, Severin, de uitdagingen waar je voor staat en ambities:

Businessclub-FC-Aalsmeer-Auto Maas

Auto Maas

Vandaag, BC lid Danielle van der Geest van Auto Maas Aalsmeer.  Danielle, vertel eens wat over jezelf en jullie bedrijf: Ik ben Danielle van der Geest en vorm

Businessclub-fc-aalsmeer-tuning-bv

Tuning B.V.

Uitgelicht: Burt Groeneveld van Tuning BV. Burt vertel eens wat over jezelf en jouw bedrijf Tuning BV: Ik ben een echte Aalsmeerder en woon samen

Businessclub-fc-aalsmeer-sherki

Sherki B.V.

Uitgelicht: FC Aalsmeer Businessclublid, John Keunen – Sherki B.V. John, vertel eens wat over jezelf en Sherki. Ik ben John Keunen en ben geboren en

word ook lid