RST Insurance & Finance

businessclub-fc-aalsmeer-RST Insurance & Finance.

Aan het woord: Roger Losekoot van RST Insurance & Finance.

Roger, vertel eens wat over jezelf en de dienstverlening van RST.
Ik ben in Johannesburg, Zuid-Afrika geboren, waar ik de eerste paar jaar van mijn leven heb doorgebracht. Na terugkeer in Nederland ben ik met mijn ouders in Amstelveen gaan wonen, waar ik ook op school heb gezeten. Na de middelbare school ben ik bij de Bijenkorf gaan werken en uiteindelijk ben ik via een vriend in de verzekeringen beland. Ik werkte voor Victoria Vesta en RVS. In 1994 ben ik voor mezelf begonnen, als Risk Consultant. Inmiddels ben ik erkend RADI-adviseur (Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid). Ik ben een zeer positief ingesteld persoon met tomeloze energie. Ik zeg altijd maar zo: “Tegenslag heb je nodig om te worden wie je bent”.

Wat doet RST precies?
RST houdt zich bezig met Risk Reduction on Employee Benefits en vormt de brug tussen HR en Finance. Wij staan bedrijven, met een gemiddeld personeelbestand van tussen de 25 en 500 medewerkers, bij in de risico’s die men loopt bij het hebben van medewerkers in loondienst. Denk hierbij onder andere aan ziekteverzuimverzekeringen en alle andere vormen van collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Daarnaast verzorgen en begeleiden wij voor veel werkgevers het eigen risicodragerschap voor de WGA en de ZW. Hierbij neem je als werkgever zelf de regie in handen en ben je niet meer afhankelijk van het UWV. Zeker in het geval van lopende arbeidsongeschiktheidsgevallen kan dit leiden tot een zeer aanzienlijke kostenreductie voor de werkgever.

Door het woud aan regel- en wetgeving is het voor werkgevers vaak ondoenlijk om hier goed zicht op te krijgen, laat staan om adequate maatregelen te treffen. Als externe riskmanager hebben wij als doel de bedrijfscontinuïteit van onze klanten te beschermen en hen met topadvies van A tot Z te ‘ontzorgen’. 

Onze toegevoegde waarde is onze specifieke kennis.

Onze werkwijze is als volgt: na een intake bij een bedrijf maken wij een analyse en een calculatie van onze werkzaamheden. Deze kunnen bestaan uit consultancy of bemiddelingsadvies. Wij bemiddelen ook bij het afsluiten van verzekeringspolissen.

Ons resultaat: RST levert als specialist no-nonsense advies en ondersteuning aan werkgevers die inzicht en meer grip willen krijgen op de veelal onzichtbare geldstromen én risico’s die met de factor arbeid zijn gemoeid.

Roger, heb je iets met voetbal en waarom ben je lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer?
Ik heb niet specifiek iets met voetbal, alhoewel ik het wel leuk vind om ernaar te kijken. Ik ben lid geworden van de Businessclub, omdat ik veel Aalsmeerse ondernemers als klant heb en mijn kantoor in Aalsmeer is gevestigd. Ik heb al een paar ‘Meer voor Ondernemers’-avonden van de BC bijgewoond. Daar ontmoette ik gelijkgestemde en vooral positief ingestelde mensen. Daarnaast vind ik de dynamiek bij de BC van FC Aalsmeer erg leuk. Ik geloof er overigens heilig in dat je als ondernemer ook wat voor de gemeenschap terug moet doen.

Ten slotte. Roger, wat zou je de lezers van dit artikel willen meegeven?
Wees dankbaar voor wat je wel hebt en kijk niet alleen naar wat je niet hebt!

Contact informatie RST: telefoon: 020-441 8135 of kijk op onze website: https://rst-insurance-finance-bv.business.site/

Hans van der Linden 13-2-2019

Delen:

Lees ook:

Businessclub-fcaalsmeer-severing-nederland

Severin Nederland B.V.

Vandaag aan het woord, Jeroen Brussee van Severin Nederland B.V. Jeroen vertel eens wat over jezelf, Severin, de uitdagingen waar je voor staat en ambities:

Businessclub-FC-Aalsmeer-Auto Maas

Auto Maas

Vandaag, BC lid Danielle van der Geest van Auto Maas Aalsmeer.  Danielle, vertel eens wat over jezelf en jullie bedrijf: Ik ben Danielle van der Geest en vorm

Businessclub-fc-aalsmeer-tuning-bv

Tuning B.V.

Uitgelicht: Burt Groeneveld van Tuning BV. Burt vertel eens wat over jezelf en jouw bedrijf Tuning BV: Ik ben een echte Aalsmeerder en woon samen

Businessclub-fc-aalsmeer-sherki

Sherki B.V.

Uitgelicht: FC Aalsmeer Businessclublid, John Keunen – Sherki B.V. John, vertel eens wat over jezelf en Sherki. Ik ben John Keunen en ben geboren en

word ook lid