Van Berkel Aannemers aan het woord

Van-Berkel-Aannemers-Businessclub-FC-Aalsmeer

Arno en Sander, vertel eens wat over jullie zelf en van Berkel Aannemers.
Arno: Ik werk inmiddels ruim 12 jaar bij van Berkel en heb samen met Sander vroeger op de MTS in Amsterdam gezeten. Sander vult aan: zelf werk ik 25 jaar bij van Berkel en ben daar begonnen toen het bedrijf nog relatief klein was. Onze rollen binnen het bedrijf zijn achtereenvolgens: Arno; werving en begeleiding personeel, uitvoering en werkverdeling. Sander; calculatie, commercie en projectleider bij Flora Holland, waar wij ook een dependance hebben.

Van Berkel Aannemers is een echt familiebedrijf opgericht in 1912 en momenteel werkt de 4e generatie van Berkel in het bedrijf. Ton en Frans van Berkel hebben het bedrijf groot gemaakt. Frans heeft zich inmiddels als actieve eigenaar teruggetrokken en Ton doet dit als directeur-eigenaar over circa 2 jaar.  De directievoering ligt vanaf dat moment volledig in handen bij de huidige 4-hoofdige directie, bestaande uit Annelies en Marjolijn van Berkel, Arno Schrama en Sander Korzelius.

Wat doet van Berkel precies en waarin onderscheiden jullie je?
Van Berkel doet aannemerswerkzaamheden, zoals: nieuwbouw, utiliteit, onderhoud en renovatie. Wij onderscheiden ons in het uitgekiende maatwerk wat wij leveren en ook onze onderscheidende expertise op bouwkundig gebied. Onze meeste projecten bestaan uit nieuwbouw, maar wij hebben ook een grote tak met betrekking tot onderhoud en renovatie. Zo doen wij bijvoorbeeld alle bouwkundige werkzaamheden in Flora Holland in Aalsmeer. Daarvoor hebben wij bij Flora Holland een eigen werkeenheid.

Van Berkel Aannemers onderscheidt zich naar de klant, door korte lijnen, een vast aanspreekpunt en persoonlijke aandacht. Wij hebben een vaste kern van opdrachtgevers, maar doen ook werkzaamheden voor incidentele opdrachtgevers zoals een verbouwing van een badkamer of een aanbouw.   Als werkgever van de circa 40 medewerkers die wij op dit moment hebben, onderscheiden wij ons door medewerkers zelf zoveel mogelijk de aard van de werkzaamheden waarmee zij zelf specifieke affiniteit hebben te laten kiezen, maar ook bijvoorbeeld de regio waarin zij werken. Van Berkel werkt met name in de Randstad, maar voor een vaste klant met een project buiten de regio maken wij uiteraard graag een uitzondering. Wij leiden zelf medewerkers op en zijn erkend leerbedrijf.  Wij hebben als werkgever dan ook weinig verloop van medewerkers en zoeken indien er toch een nieuwe medewerker moet worden aangetrokken, of zij beschikken of open staan voor het echte ‘Van Berkel DNA’.

Hebben jullie iets met voetbal en waarom zijn jullie lid geworden van de BusinessClub?
Van Berkel heft 4 stoelen in de Johan Cruijff Arena en onze medewerkers kunnen dan ook regelmatig naar de diverse wedstrijden van Ajax toe. Arno: Ik heb zelf bij RKAV gevoetbald en na een slepende blessure heb ik een tijd de C1 selectie getraind. Van Berkel Aannemers heeft zeker ook iets met FC Aalsmeer, naast sponsoractiviteiten vanaf de tijd dat Aalsmeer nog Aalsmeer United heette, heeft van Berkel in 2016 het huidige clubhuis onder supervisie van architect Richard Pannekoek gebouwd. Toen wij zagen dat de BusinessClub van FC Aalsmeer vaste vorm begon te krijgen, hebben wij dan ook besloten lid van de BusinessClub te worden. Het Business lidmaatschap geeft ons ook mooi de gelegenheid om deel te nemen aan de Aalsmeerse ondernemers community.              

Ten slotte Arno en Sander, wat is jullie bedrijfsslogan?

Mensen bouwen voor Mensen is onze slogan en bij van Berkel staat de opdrachtgever altijd centraal!                                      

Voor nadere informatie over onze portfolio, van Berkel aannemers, kijk op de website: www.vanberkelaannemers.nl bel: 0172 – 508 382  of mail naar: algemeen@vanberkelaannemers.nl

Delen:

Lees ook:

Businessclub-fcaalsmeer-severing-nederland

Severin Nederland B.V.

Vandaag aan het woord, Jeroen Brussee van Severin Nederland B.V. Jeroen vertel eens wat over jezelf, Severin, de uitdagingen waar je voor staat en ambities:

Businessclub-FC-Aalsmeer-Auto Maas

Auto Maas

Vandaag, BC lid Danielle van der Geest van Auto Maas Aalsmeer.  Danielle, vertel eens wat over jezelf en jullie bedrijf: Ik ben Danielle van der Geest en vorm

Businessclub-fc-aalsmeer-tuning-bv

Tuning B.V.

Uitgelicht: Burt Groeneveld van Tuning BV. Burt vertel eens wat over jezelf en jouw bedrijf Tuning BV: Ik ben een echte Aalsmeerder en woon samen

Businessclub-fc-aalsmeer-sherki

Sherki B.V.

Uitgelicht: FC Aalsmeer Businessclublid, John Keunen – Sherki B.V. John, vertel eens wat over jezelf en Sherki. Ik ben John Keunen en ben geboren en

word ook lid