Martijn van Dalen – INTO business Amstelland

Businessclub-fc-aalsmeer-into Business

Uitgelicht: FC Aalsmeer Businessclublid, Martijn van Dalen van Amstelland INTO business.

Martijn, vertel eens wat over jezelf en INTO business?
Mijn naam is Martijn van Dalen, ik ben getrouwd en woon samen met mijn vrouw en dochter in Alphen aan den Rijn.  Mijn dochter speelt squash op hoog niveau, waar ik uiteraard heel trots op ben en ik ga dan ook regelmatig met haar mee naar wedstrijden en toernooien, die soms ook in het buitenland zijn.

Ik ben een echt mensen mens en een verbinder. Na mijn studie heb ik verschillende werkgevers gehad in diverse branches en nu, inmiddels 7 jaar geleden met de franchiseorganisatie INTO business in contact gekomen. Ik ben gestart in de regio De Venen (gemeente De Ronde Venen en gemeente Nieuwkoop) met het B2B kwartaalmagazine. Sinds januari 2018 ben ik ook de uitgever van Amstelland INTO business, waar ik me richt op Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer. In mijn werk leer ik nog dagelijks en heb er dan ook veel plezier in.

Wat doet INTO business dan precies?
INTO business is een businessplatform met het kwartaalmagazine, een businessclub, netwerkbijeenkomsten en uiteraard een actuele website en diverse social media kanalen. Bedrijven kunnen zich via INTO business op een professionele wijze online, offline en via de evenementen profileren. Inmiddels kent INTO business 9 regio’s, waaronder Haarlemmermeer, Gouda, Alphen en Zoetermeer. In het voorjaar van 2020 zal Alkmaar INTO business het levenslicht zien. Dat is dan de 10e regio. De magazines worden via de post, mooie ingeseald en geadresseerd verstuurd aan zo’n 3500 ondernemers en is door de prachtige lay-out een echte eyecatcher. Voor de vormgeving, het drukken, de fotografie en ook de diepte-interviews huren wij specialisten in. Het mooie van het regionale werken, zoals hier in de regio Amstelland is, dat er voor de lezers herkenbare bedrijven en ondernemers in staan. Die herkenbaarheid is de kracht. Omdat ik zelf regelmatig over de vloer bij de verschillende bedrijven kom en ook omdat ondernemers de door ons georganiseerde netwerkbijeenkomsten bezoeken, ontstaat er op een natuurlijke wijze verbinding en samenwerking onderling. Daarnaast hoor ik tijdens mijn bezoek ook vaak bepaalde behoefte van onderwerpen bij bedrijven. Mijn kracht is dan ook, om te kijken of een ander businessclub lid in deze behoefte zou kunnen voorzien.

Martijn, waar ligt jouw uitdaging en wat is jouw ambitie?
De ambitie van INTO  business als franchiseorganisatie is, dat wij binnen 5 jaar van 9 regio’s naar 20 regio’s zouden willen groeien en mijn persoonlijke ambitie is, dat ik mijzelf steeds wil overtreffen. Uiteraard streef ik ook naar een gezonde groei van mijn regio’s, echter dit mag nooit ten koste gaan van het persoonlijke contact wat ik nu met de leden heb.                                                                                   

Heb je iets met voetbal en waarom ben je lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer?
Ik heb zeker iets met voetbal en speel al vanaf mijn 6e jaar bij v.v. Alphia in Alphen aan den Rijn. Op dit moment ben ik keeper bij het 3e elftal. Helaas heb ik als veldspeler door blessures moeten afhaken. Voor de club heb ik altijd vrijwilligers werk gedaan, waaronder jaren actief als redactielid van het clubblad.

Ik ben lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer gezien de win-win situatie voor beiden.

Ten slotte. Martijn, wat zou je de lezers van dit artikel willen meegeven?
‘Doe wat je zegt en zeg wat je doet’, daar sta ik voor!

Contact informatie: Martijn van Dalen, Vroonhoevelaan 7, 2408 SR Alphen aan den Rijn.
Tel: 06-26230272 of mail naar martijn@intobusiness.nu  Website: www.intobusiness.nu

 

Hans van der Linden 13 december 2019


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid