Ditmar Brugman en Arie van Kooij van MKB Security.

businessclub-fcaalsmeer-mkb-security

Ditmar Brugman en Arie van Kooij eigenaren van MKB Security.

Ditmar en Arie, wat doet jullie bedrijf precies?
MKB Security richt zich op MKB-ondernemingen en organisaties om zichzelf adequaat te beschermen door middel van kosteneffectieve beveiligingsmaatregelen tegen internetbedreigingen en -aanvallen. Het beschermen van de gebruikersomgeving (desktop, tablet, smartphone) en serverplatforms binnen het bedrijfsnetwerk van kleine tot middelgrote ondernemingen, staat hierbij centraal. Een voorbeeldproduct uit het assortiment wat wij kunnen leveren, is de YubiKey. De YubiKey kan eenvoudig gebruikt worden voor het beveiligen van de toegang tot een breed scala aan applicaties, door naast een wachtwoord deze tweede authenticatie laag toe te voegen. De YubiKey kan worden gebruikt voor het beveiligen van toegang tot bestanden, tot aan meerdere applicaties. MKB Security levert hiermee een betaalbare en bovenal veilige oplossing die uw en uw bedrijf gegevens beschermen.

Wat zijn jullie ambities voor de komende jaren?
Het beveiligen van informatie is een continu proces en er ontstaan steeds weer nieuwe functionaliteiten en daarbij behorende risico’s. Onze verwachting is, dat MKB Security in de nabije toekomst nog meer verschillende producten aan haar portfolio gaat toevoegen, om zo de MKB’er nog beter te kunnen beschermen. Een voorbeeld van een product, wat wij recent aan ons assortiment hebben toegevoegd, is de z.g. data-blocker. Hiermee kan worden voorkomen dat data van of naar je smartphone of tablet wordt gehaald tijdens het opladen bij een onbekend oplaadstation, zoals bijvoorbeeld in het openbaar vervoer.

Wat is jullie binding met FC Aalsmeer, of voetbal in zijn algemeenheid?
Wat betreft voetbal zijn wij zeker liefhebbers om ernaar te kijken. Bij ons op kantoor is er een Ajax- en Feyenoord- kamp en worden de resultaten na ieder weekend op een ludieke wijze met elkaar doorgesproken.

Waarom zijn jullie lid geworden van de BusinessClub van FC Aalmeer?
Wij zijn lid geworden van de BC, omdat we denken dat we hiermee lokale ondernemers kunnen interesseren met wat MKB Security voor hen te bieden heeft. Het gaat immers om een concrete betaalbare beveiligingsoplossing.

Wat zijn jullie verwachtingen voor het seizoen 2019/2020 voor het eerste/ zaterdag?
We hebben begrepen dat de resultaten van het vorige seizoen zijn tegengevallen. Onze verwachtingen zijn dus hooggespannen en wij denken zeker dat het eerste zich daarvan gaat revancheren.

Kunnen we jullie de komende thuiswedstrijden een keer verwelkomen in de kantine?
We zullen niet bij alle wedstrijden aanwezig zijn, maar zullen zeker een keer tijd vrij maken om te komen kijken.

Wat zouden jullie nog meer met ons /de leden BC of de toekomstige leden willen delen?
Tot slot willen we meegeven, dat het beveiligen van informatie niet altijd veel geld hoeft te kosten, maar gebruik maken van eenvoudig, simpele technische oplossingen kan voor MKB-ers een perfect veilige oplossing zijn.

Onze slogen is dan ook: Secure The Future!

Voor meer informatie over de producten en diensten van MKB Security kijk op onze website:
www.mkbsecurity.com, mail naar: info@mkbsecurity.com of bel met: 085-51300547

Delen:

Lees ook:

Collage Uzepia

Interview Leontien Zethof – Uzepia

BusinessClub lid uitgelicht: Interview Leontien Zethof – Uzepia   Wie is Leontien en wat doet Uzepia? Leontien vertelt: In mijn arbeidzame leven heb ik bij

Circular Plastics-businessclub-fcaalsmeer

Circular Plastics BV

Uitgelicht businessClub lid Jaap Buis, van Circular Plastics BV. Jaap, vertel eens wat over jezelf en Circular Plastics BV:Ik ben Jaap Buis en woon met mijn

Businessclub-fcaalsmeer-sanidump-aalsmeer

Sani-dump Aalsmeer

Sani-dump Aalsmeer, Raymond Weber & Nana AniamRaymond en Nana, vertel eens wat over jullie zelf en Sani-dump Aalsmeer.Raymond; Ik ben opgegroeid in Amsterdam en momenteel

word ook lid