Leon van Dijk van Multivos sport– clubkledingwinkel.nl

Vandaag aan het woord: Leon van Dijk van Multivos sport– clubkledingwinkel.nl

Leon, vertel eens wat over jezelf en je bedrijf.     
Ik ben Leon van Dijk en woon samen met mijn gezin in Hoofddorp. Ik heb een bedrijf in sportkleding en bedrijfskleding, Multivos sport genaamd en de webwinkel www.clubkledingwinkel.nl. Wij ontzorgen o.a. sportverenigingen en bestuur van deze sportverenigingen met sportkleding en overige attributen die nodig kunnen zijn om een sport te kunnen uitoefenen. In 1995 is mijn vader, die een bestuursfunctie bij SV Hoofddorp had, begonnen met de voorloper van het huidige bedrijf en in 1999 heeft hij het dealer schap van sportmerk Beltona verworven. De activiteiten werden op dat moment vanuit mijn ouderlijk huis verricht en in 2002 ben ik in loondienst bij mijn vader gaan werken. Sinds 2018 ben ik mede-eigenaar van het bedrijf. De meeste verenigingen hebben een ‘eigen webwinkel’, die wij gratis ter beschikking stellen, waar leden hun kleding kunnen bestellen. 

Waar onderscheiden jullie je in als bedrijf?
Wij onderscheiden ons ten eerste in de kwaliteit die wij leveren. De sportkleding die wij leveren zijn hoofdzakelijk Duitse merken (JAKO en ERIMA) en onze bedrijfskleding komt uit Zweden (Blaklader). Wat betreft bedrijfskleding, kun je denken aan kleding voor de transportsector, aannemerij, industrie en distributiecentra. In Aalsmeer leveren wij op dit moment al diverse bedrijven op en naast de veiling. Wij proberen te doen wat wij zeggen. Wij komen onze afspraken na en komen daarnaast met haalbare levertijden. In onze branche belooft men nog wel eens wonderen en wonderen bestaan helaas niet. Vanaf de oprichting van ons bedrijf hebben wij nooit aan reclame of acquisitie gedaan en al onze klanten zijn via netwerken en mond op mondreclame bij ons terecht gekomen. Dat wil toch wel wat zeggen. Per jaar hebben wij meestal een terugkerende cyclus van activiteiten: in de maanden februari t/m april zijn wij meestal druk met sportprijzen en particuliere kopers, in mei t/m circa oktober is het bij ons hoogseizoen met nieuwe kleding voor verenigingen, november de inkopen voor Sinterklaas en in december de inkopen voor de kerst.

Heb je iets met voetbal en waarom zijn jullie lid geworden van de BusinessClub?
Ik heb zeker iets met voetbal, wat ik tot mijn 27e actief heb beoefend. Heb o.a. bij Nieuw-Vennep, VSV Velserbroek, Overbos, Vogelenzang en Uno gevoetbald en daarnaast ook allerlei bestuurlijke/commisie functies gehad. Deze ervaring heeft mij zeker geholpen bij mijn huidige job. Privé ben ik een echte Ajax fan. Wij zijn lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer omdat wij al jarenlang verbonden zijn met FC Aalsmeer en haar voorlopers VV Aalsmeer en Jong Aalsmeer. Daarnaast onderschrijven wij volledig de doelstelling van de BusinessClub. Het mooie van de BusinessClub is ook het brede en zeer uiteenlopende netwerk van regionale ondernemers.

Leon. Wat zou jij aan de leden van de Businessclub en de lezers van dit artikel willen meegeven?
Daar hoef ik niet lang over na te denken. Onze vaste bedrijfsuitspraken zijn: Doe wat je zegt en service is geen afdeling maar een mentaliteit!

Voor nadere informatie bezoek onze website: www.clubkledingwinkel.nl, bel 023-5614647 / 06-28877262 of mail naar: leon@clubkledingwinkel.nl 

 


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid