Interview Paul Oosterhaven van BD Lease

Businessclub lid uitgelicht:

Interview Paul Oosterhaven van BD Lease

 

Wie is Paul en wat doet BD Lease?

Ik ben geboren in de kop van Noord-Holland, heb gestudeerd in Amsterdam en woon inmiddels alweer jaren met mijn gezin in Kudelstaart. Ik heb twee zoons, 7 en 10 jaar oud, die beiden voetballen. Helaas voor FC Aalsmeer voetballen zij bij de plaatselijke club in Kudelstaart.

In 2014 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer en partner bij Best Deal (BD) lease. BD Lease is een intermediair voor zakelijke leasing van in principe alle vormen van lease. Hierbij adviseer ik ondernemers over de mogelijkheden die dat biedt. Het doel is om de ondernemer zoveel mogelijk kosten te besparen. Tevens ben ik veel onderweg naar onze relaties om hen te ondersteunen bij het beheer van hun wagenpark. Meestal wordt door ondernemers overgegaan op lease om voldoende eigen kapitaal te houden of het beheer uit te besteden.

Waar onderscheidt BD lease zich in en wie zijn jullie klanten?

BD Lease onderscheidt zich in de werkwijze als intermediair. Wij werken samen met een twintigtal leasemaatschappijen die de financiering verzorgen. Voor onze klanten zetten wij bij deze maatschappijen de aanvragen uit. Door onze inkoopgrootte van circa 5000 leasecontracten per jaar, profiteert iedere klant van het schaalvoordeel. Door deze inkoopkracht te koppelen aan persoonlijk contact, profiteert ons klantenbestand van zowel ZZP-ers als grotere organisaties van onze manier van werken.

Tevens werken wij veel samen met lokale autobedrijven, zoals Businessclub lid Frank Vaneman Automotive. Mocht een klant na een bezoek aan de showroom van Frank Vaneman een voertuig willen leasen, brengt hij hem met mij in contact.

Hoe zie jij de toekomst van leasing?

“Het leasen van goederen zal steeds grotere vormen gaan aannemen. Wat betreft de autobranche is er een enorme transitie aan de gang. Van fossiele brandstof naar elektrisch rijden en zelfs waterstof. Deze transitie geeft andere verdienmodellen voor de autobranche en verplicht autobedrijven meer om zich bij de eigen core business te houden. BD Lease zoekt de samenwerking met deze branche nadrukkelijk op en door het ‘schoenmaker, hou je bij je leest’-principe ontstaat een optimale win-win situatie.”

Heb je iets met voetbal en waarom ben je lid geworden van Businessclub FC Aalsmeer?

“Ik ben een actief voetbalsupporter en heb een seizoenkaart bij Ajax in de Johan Cruijff Arena. Daarnaast sta ik ook iedere zaterdagmorgen bij mijn zoons langs de lijn. Met FC Aalsmeer specifiek heb ik geen persoonlijke binding, maar ik kom er wel graag. Dat ligt aan het open en toegankelijke karakter van de club. Ook niet-vaste bezoekers voelen zich gelijk welkom. Ik ben lid geworden van de Businessclub, omdat de doelstelling mij aanspreekt: Lokale ondernemers verenigd in een netwerk die de ambitie hebben om samenhang in de lokale samenleving te bevorderen. Heel mooi!”

Paul, wat zou jij als afsluiter nog aan de leden van de Businessclub en de lezers van dit artikel willen meegeven?

“Wat ik zelf vanuit huis mee heb gekregen en dagelijks in de praktijk probeer te brengen is: Hard work beats talent when talent doesn’t work hard! Deze quote is van toepassing op veel aspecten in het leven en bovenal ook in het voetbal.”

 

Contactgegevens

Kijk voor meer informatie op www.bdlease.nl of mail naar paul@bdlease.nl

Telefonisch bereikbaar via 06-24562789.

   

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Amstelhof Sport & Health Club

Sport en ontspanning onder één dak! Wie is Dani en wat is

Lees verder »

Word ook lid