Amovatiebedrijf Aalsmeer: “De kunst van slopen”

Foto LikeAproShots

Ruim 30 jaar kunt u bij Amovatiebedrijf Aalsmeer terecht voor al uw sloopwerk, asbestsaneringen, boor- en zaagwerk, grondwerk, saneringen en container service. Door hun jarenlange ervaring heeft Amovatiebedrijf Aalsmeer oog voor detail ontwikkeld en kunnen zij een u totaalpakket aanbieden. Circulariteit is bij AA niet meer weg te denken. Al bij de eerste schouw voor de offerte, wordt gekeken naar hergebruik van materialen. Mocht hergebruik niet mogelijk zijn dan worden alle materialen gerecycled. Amovatiebedrijf Aalsmeer werkt middels een webshop waarmee zij een nog groter bereik wil krijgen voor meer hergebruik en duurzaamheid.

Anne Vijfhuizen

Anne woont in Aalsmeer en werkt voor het familiebedrijf, dat haar vader Jacco ruim 30 jaar geleden heeft opgericht. Amovatiebedrijf Aalsmeer bestaat uit de divisies: Sloopwerken, Containerservice, Asbestsanering gevestigd in Rijssenhout en Betonboringen gevestigd in Wateringen. Zelf ben is zij inmiddels ruim 10 jaar werkzaam bij het mooie bedrijf en is er eigenlijk in opgegroeid. Tijdens haar studie aan de Universiteit van Amsterdam is zij haar vader gaan helpen op de zaak. Uiteindelijk kon Anne dit niet meer combineren en is fulltime op de zaak gaan werken.

Werkwijze en onderscheidend vermogen Een opdrachtgever ‘klopt aan’ bij Amovatiebedrijf Aalsmeer en aan en aan de hand van tekeningen een bestek, foto’s en bezichtigingen maken zij dan een prijsopgave. Er wordt gekeken naar de ureninzet, afkomend materiaal en het benodigde materiaal en middelen. Ieder project is uniek en een offerte is altijd maatwerk. Amovatiebedrijf Aalsmeer onderscheidt zich ook in reguliere werken, maar voornamelijk hoogwaardige en bijzonder mooie projecten. Zo hebben zij al veel monumentale projecten in Amsterdam onder handen genomen, zoals het Scheepvaart Museum, het voormalig V&D-pand in de Kalverstraat, de voormalige Kasbank aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Ook al het sloopwerk verzorgt voor bijzondere transformaties en kort geleden hebben zij de opdracht voor sloopwerkzaamheden bij het gemeentehuis van Leiden (tevens een monumentaal pand) gegund gekregen. Deze laatste is zelfs een terugkerend project, 20 jaar geleden hebben we zij daar ook het sloopwerk mogen uitvoeren van het Stadhuis Leiden.

Circa 65% van hun klantenbestand bestaat uit vaste klanten, 25% uit regelmatig terugkerende klanten en circa 10% uit éénmalig en particuliere klanten. Amovatiebedrijf Aalsmeer heeft de beschikking over een ploeg van circa 50 vaste medewerkers, waarvan 5 projectleiders, daarnaast hebben zij gemiddeld 20 flexibele of ingehuurde medewerkers in dienst. Mooi om te zien is dat veel van hun medewerkers inmiddels langdurige dienstverbanden hebben.

Anne, hoe hou jij je als vrouw staande in deze echte mannenwereld?

Haha, mooie vraag. Ten eerste loop ik samen met mijn zus al van jongs af aan mee in het bedrijf. We lopen beiden mee buiten de deur en weten onze collega’s dat we niets voor lief nemen. Inmiddels zijn er in deze “echte mannenwereld” al veel meer vrouwen te vinden.

Anne, heb jij iets met voetbal en waarom zijn jullie lid geworden van de Businessclub?

Ik heb zeker iets met voetbal. Zelf ben jarenlang bij SCW in Rijssenhout keepster geweest en privé is Feyenoord mijn cluppie en ook zakelijk zijn we jarenlang verbonden geweest aan Feyenoord. Mijn familie is Feyenoord goed gezind en mijn dochters zijn ook ‘Kameraadjes’. De binding tussen Amovatiebedrijf Aalsmeer, die al jarenlang hoofdsponsor van de zaterdag 1 selectie van FC Aalsmeer is, dateert van 31 jaar terug uit de tijd van VVA. Willem mijn oom, de broer van mijn vader is daarin de drijvende kracht. Hij was al vanaf zijn 10e lid van VVA. Amovatiebedrijf Aalsmeer is lid van de

BusinessClub geworden, omdat we hebben gezien hoe goed en snel dit initiatief, wat pas in het najaar van 2017 is gestart, zich heeft ontwikkeld. Wij konden als bedrijf hierin beslist niet achterblijven en willen zo ook voorbeeld voor andere regionale bedrijven en ondernemers zijn om lid te worden.

Slogan Amovatiebedrijf Aalsmeer

‘Gaat niet bestaat niet’, wij slaan geen klus af omdat het onmogelijk zou zijn of omdat het te moeilijk is. Uitdagingen zijn leuk. We willen graag uitdragen dat we denken in oplossingen in plaats van problemen!

Contactgegevens

AA Sloopwerken
Konnetlaantje 18
1435 HW, Rijsenhout
W: asloop.nl
T: 0297-342315
E: info@aasloop.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid