Lucas Eversmann – Accountmanager Horeca Bidfood

bidfood-businessclub-fcaalsmeer

Vandaag: Lucas Eversmann – Accountmanager Horeca Bidfood

Lucas, vertel eens wat over jezelf, het bedrijf waar je voor werkt en je ambities:
Ik ben Lucas geboren en woonachtig in Amsterdam. Ik heb o.a. geschiedenis en commerciële economie gestudeerd en ben een echte ‘horeca jongen’. Vanaf mijn 18e was ik o.a. werkzaam in verschillende functies (bediening, leidinggevende, sales- marketing) in de Waag in hartje Amsterdam aan de Nieuwmarkt. Inmiddels ben ik alweer 1 jaar in dienst als Accountmanager Horeca bij Bidfood en heb circa 100 klanten in de regio.

Wat doet Bidfood en waar onderscheiden zij zich in?
Bidfood is dé groothandel van food professioneel Nederland wat betreft DKW, vlees, vis, diepvries, AGF en Non-food. Ons klantenbestand is heel divers van bijvoorbeeld de luchthaven Schiphol, sport en bedrijfskantines, instellingen, maar ook de horeca bij u om de hoek. Bidfood heeft een aantal onderscheidende kenmerken, waardoor zij uitermate succesvol is. 1. De organisatie is zowel intern als extern mensgericht. Hierdoor zitten medewerkers lekker in hun vel, vullen elkaar goed aan en dat komt tot uiting in de uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

2. Hoge klantvriendelijkheid. Onze dienstverlening is regionaal georganiseerd en alle medewerkers zijn in eigen dienst, zoals chauffeurs en medewerkers klantenservice. In Noord-Holland maak ik zelf deel uit van een team van 10 accountmanagers. 3. Uitgekiende logistiek om onze klanten goed te kunnen bedienen. Denk hierbij aan apart vervoer binnen de grote steden. 4. Onderscheidend in prijs omdat wij geen fysieke winkels hebben, een zeer efficiënte bedrijfsvoering hebben, scherp kunnen inkopen (wereldwijd) en ook eigen private labels hebben.

Niet voor niets is Bidfood de 2 na grootste leverancier in zijn segment in Nederland en daarnaast zijn wij wereldwijd in 36 landen actief.    Om te kunnen bestellen bij Bidfood heb je een inschrijving bij de KvK nodig. Voor bezorgen is een bestelgrootte van een bestelling van € 400,- het minimum. Echter je kunt er ook voor kiezen om zelf je online bestelling bij één van onze locaties op te halen.

Wat heb je met voetbal en waarom is Bidfood lid geworden van de Businessclub?
Ik vind voetbal leuk om naar te kijken en heb als echte Amsterdamse jongen een groot hart voor Ajax. Bidfood heeft overigens in de Amsterdam Arena voor Ajax seizoenkaarten, waar ik ook regelmatig met klanten naartoe ga. Wat betreft de BusinessClub, is Bidfood ten tijde van mijn voorganger lid geworden, met de intentie dat de BusinessClub van FC Aalsmeer, ons als leverancier de mogelijkheid geeft, om binnen een regionaal netwerk een podium voor onze dienstverlening te geven. Ik zie bijvoorbeeld mogelijkheden, om t.z.t. een keer een Meer voor Ondernemers event van de BusinessClub bij ons op locatie te houden.                       

Lucas, wat zou je de leden van de BusinessClub en andere lezers als ‘uitsmijter ’willen meegeven? :
Uiteraard hierbij mijn horeca slogan: ‘zet als ondernemer gastvrijheid op nummer 1!’

Voor nadere informatie over bidfood:
www.bidfood.nl
Telefoon: 088-8008900          

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid