Tom van Yperen & Frank Hoogerwerf van de Stieva Metaal Groep

stieva-groep-metaalgroep-businessclub-fc-aalsmeer

Aan het woord, Tom van Yperen & Frank Hoogerwerf van de Stieva Metaal Groep – Onderneming van het jaar Aalsmeer 2018 in de categorie Grootbedrijf.

Tom: Ik ben directeur-mede eigenaar van de Stieva Metaal Groep met vestigingen in Aalsmeer en Harmelen en woonachtig met mijn gezin in Mijdrecht. Frank vult aan: ik ben een periode bedrijfsleider geweest in Harmelen en heb eerder op deze locatie in loondienst gewerkt onder een andere eigenaar. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van de gehele Stieva Metaal Groep en ben ik vaker in Aalsmeer te vinden. Ik ben woonachtig in Harmelen met mijn gezin.

Vertel eens wat meer over jullie bedrijf, wat doen jullie precies?
Onze organisatie bestaat uit verschillende bedrijven te weten: 1. Stieva Metaalbewerking (productie van constructiewerken en trappen), 2. Stieva Metalen Puien (productie van stalen kozijnen) 3. RVS Aalsmeer (productie van RVS voor o.a. machine- en jachtbouw), 4. Stieva Metaalbewerking Harmelen (productie van halffabricaten voor de machinebouw o.a. gemaakt m.b.v. een vooruitstrevende lasersnijder), 5. Stieva Project (productie van kleiner staalwerk, een verlengstuk van Stieva Metaalbewerking Harmelen) en 6. Aluyard (productie van aluminium (rondvaart)boten).

Waar zijn jullie trots op en wat is jullie ambitie?
Tom: Allereerst zijn wij trots op wat wij de afgelopen jaren hebben bereikt, van een ‘bedrijfje’ met 6 medewerkers naar heden ten dage, 125 medewerkers, waarvan er 25 op onze vestiging in Harmelen werkzaam zijn. Daarnaast zijn wij trots op onze medewerkers, die het ‘kapitaal’ van onze organisatie vormen en die wij zeer koesteren. Je moet begrijpen, dat bij onze ‘business’ heel veel handenarbeid komt kijken. Onze werkvloer bestaat naast allround vakmensen, voor circa 10-15% uit leerlingen. Naast de directe uitvoering, hebben wij ook hooggekwalificeerd personeel rondlopen, zoals constructeurs en projectleiders. Tot slot zijn wij bovenal trots op het feit, dat wij als enige partij in ons segment, alle kennis en specialiteiten zelf in huis hebben. Hierdoor kunnen wij de klant een totaalpakket aanbieden (z.g. ‘meten’, ‘tekenen’ en ‘plaatsen’ en daar hoort uiteraard ook ‘weten’ bij…).                                                                                                                  

Frank vult vervolgens aan: We zijn trots op het feit dat onze opdrachtgevers, die zeer divers zijn, steeds bij ons blijven terugkomen, omdat wij ze volledig kunnen ontzorgen in het gehele traject. We streven altijd naar de hoge kwaliteit waar wij voor staan. Onze ambitie is om te blijven doen waar wij goed in zijn en een stabiel en mooi bedrijf te blijven. 

Hebben jullie iets met voetbal en waarom zijn jullie lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer?
Tom: Daar snijd je een gevoelig onderwerp mee aan. Ik ben in ieder geval van jongs af aan opgegroeid met voetbal en mijn club op eredivisieniveau is Ajax. Stieva is momenteel hoofdsponsor van CSW in Wilnis en ik ben zelf leider geweest van JO19-2 van CSW.

Frank: Tsja… en ik ben een echte Feyenoorder. Dus hebben we er praktisch voor gekozen, om meestal pas op dinsdag met elkaar af te spreken?Wij zijn lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer, omdat wij de doelstelling en ambitie van de BC volledig onderschrijven en FC Aalsmeer een hele mooie vereniging is. Daarnaast is het onze ambitie om ons als bedrijf meer te profileren bij gelijkgestemde ondernemers.

Wat zouden jullie de lezers van dit interview willen meegeven?

“Een goed bedrijf blijft altijd meebewegen” – Dat is dan ook waar Stieva voor staat.

De Stieva Metaalgroep, Molenvlietweg 8, 1431 GW Aalsmeer.
Telefoon: 0297-324898.
info@stievagroep.com of kijk op de website: www.stievagroep.nl

 

Delen:

Lees ook:

Businessclub-fcaalsmeer-demeerse-accountants en adviseurs

De Meerse Accountants & adviseurs

Jan de Groot, de Meerse Accountants & Adviseurs. Altijd op zoek naar ‘De persoon achter de ondernemer’. Vertel eens wat over jezelf en jullie organisatie de

Businessclub-fcaalsmeer-youngcapital-hoofddorp

Young Capital Hoofddorp

YoungCapital Hoofddorp BV, Claire Valkenaars en Tess van Asperen. Vertel eens wat over jullie zelf en YoungCapital (YC): Ik ben Claire Valkenaars, vestigingsmanager van YC Hoofddorp.

Marinus-blok-businessclub-fcaalsmeer

Marinus Blok

Privé deelnemer BusinessClub FC Aalsmeer, Marinus Blok uit Alphen aan de Rijn. Marinus, vertel eens wat van jezelf. Ik ben Maurice Blok geboren in Woerden

RSM-businessclub-fcaalsmeer

RSM

Uitgelicht: Edwin van Ravenswoud van RSM Accountancy, gevestigd op Schiphol Rijk. Edwin: Ik ben Edwin van Ravenswoud, woonachtig in Rijssenhout en partner bij RSM. Binnen

word ook lid