Tom van Yperen over Stieva Metaal Groep

“Een goed bedrijf blijft altijd meebewegen. Dat is waar Stieva voor staat.”

Aan het woord, Tom van Yperen van Stieva Metaal Groep – Onderneming van het jaar Aalsmeer 2018 in de categorie Grootbedrijf.

Oprichting

Tom is directeur-eigenaar van de Stieva Metaal Groep en woont met zijn gezin in Mijdrecht. Stieva bestaat uit zeven verschillende bedrijven, waaronder o.a. Stieva Metaalbewerking voor de productie van constructiewerken en trappen, Stieva Metalen puien voor de productie van stalen kozijnen en RVS Aalsmeer voor de productie van RVS voor machine- en jachtbouw.

Tom: “Wij zijn trots op wat wij de afgelopen jaren hebben bereikt. 35 jaar geleden hadden wij zes medewerkers. Tegenwoordig lopen er 140 bij ons rond, waarvan 25 op onze vestiging in Harmelen. Bij elkaar vormen zij het kapitaal van onze organisatie. Bij onze business komt tenslotte veel handarbeid kijken. Onze werkvloer bestaat naast allround vakmensen, voor circa 10-15% uit leerlingen. Naast vakmanschap in de directe uitvoering, hebben wij ook hooggekwalificeerd personeel rondlopen op het gebied van engineering en projectleiding.

Kwaliteit

“Wij zijn de enige partij in ons segment die alle kennis en specialiteiten zelf in huis hebben. Hierdoor kunnen wij de klant een totaalpakket aanbieden en volledig ontzorgen gedurende het gehele traject. Daarbij streven wij altijd naar de hoge kwaliteit die bij ons centraal staat. Dit alles zorgt ervoor dat klanten bij ons terugkomen. Zo kunnen wij een mooi en stabiel bedrijf blijven. 

Verbinding voetbal

“Ik ben opgegroeid met voetbal. Daarbij ben ik zelf leider geweest van JO19-2 bij CSW, waar Stieva momenteel hoofdsponsor is. Wij zijn lid geworden van Businessclub FC Aalsmeer om meer in verbinding te staan met de lokale ondernemers in Aalsmeer en omdat FC Aalsmeer een mooie vereniging is. Onze ambitie is ook om ons als bedrijf meer te profileren bij gelijkgestemde ondernemers.

 

Contactgegevens

Voor meer informatie over Stieva Metaalgroep, kijk op www.stievagroep.nl of mail naar info@stievagroep.com

Telefonisch bereikbaar op 0297-324898.

Ook lid worden van Businessclub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

 


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid