Patrick Mazan van aannemersbedrijf Patbud BV

patbud-businessclub-fcaalsmeer

Vandaag aan het woord: Patrick Mazan van aannemersbedrijf Patbud BV

Patrick, vertel eens wat over jezelf en je bedrijf:
Ik ben Patrick Mazan, geboren in Polen en ik woon met mijn gezin in Amstelveen. Sinds 2004 ben ik de trotse eigenaar van aannemersbedrijf Patbud BV, dat in Nederland met name in Noord-Holland actief is en daarnaast ook aannemerswerkzaamheden verricht in Zwitserland. Patbud is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwen en renovatie van woonhuizen, appartementen en villa’s. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven. Wij hebben de kennis in huis om een totaalconcept te ontwerpen, te coördineren en te realiseren. We hebben ruim 40 medewerkers in vaste dienst vanuit ons kantoor in Aalsmeer en we werken nauw samen met gerenommeerde onderaannemers.                                                                                                               

Voor het ontwerp werken wij met vaste architecten en constructeurs. Vaak komen klanten bij ons met een globaal plan, die werken wij dan verder uit en het is ons vak om altijd goed te luisteren naar de klant, de wensen en behoeften te vertalen in een aanneembestek en dit vervolgens te realiseren. Uiteraard speelt het beschikbare budget hierbij een rol en wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is!

Onze activiteiten kun je in 3 stappen opdelen:

 • Voorbereidende werkzaamheden:
  Analyse van het project.
  Analyseren bouwtekeningen van de architect (mits gemaakt door een derde). In deze fase worden menskracht, materialen en machines voor het werk bepaald.
  Offerte. Bepalen prijs (offerte) middels een z.g. open calculatie.
  Inplannen werkzaamheden. Na de goedkeuring van de offerte door de klant kunnen de werkzaamheden ingepland en eventuele vergunningen aangevraagd worden (mocht dit van toepassing zijn). Vervolgens leg ik deze planning voor aan de klant.
   
 • Tijdens het bouwtraject:
  Coördinatie. Ik coördineer tijdens de bouw alle partijen en zorg ervoor dat deze op het juiste moment op de bouwlocatie beschikbaar zijn.
  Aanspreekpunt. Ik ben dit voor zowel de klant, mijn medewerkers als voor medewerkers in dienst van toeleveranciers. Op de bouwplaats is deze rol ook vaak bij één van mijn mensen belegd.
  Eindverantwoordelijkheid. Ik ben tijdens het project altijd eindverantwoordelijk.
   
 • Na het gereedkomen van het bouwwerk:
  Laatste controle voor oplevering. Dit doe ik al dan niet samen met de betrokken architect.
  Overdracht aan de klant.  Samen met de klant loop ik de verrichte werkzaamheden door en daarna vindt de oplevering c.q. overdracht van het werk plaats.
  Facturen. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden is het gebruikelijk dat bij aanvang en tussentijds deelfacturen worden gestuurd. Na de oplevering van het werk wordt een opleveringsfactuur gestuurd.

 

Waarom ben je lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer ?
Op Voetbal In Aalsmeer zag ik dat er een Businessclub was opgericht. Navraag leerde mij dat ik mij uitermate thuis voel bij de doelstellingen van de Businessclub: netwerken met ondernemers, stimuleren van regionale sport en het hogere doel om de jeugd van FC Aalsmeer kwalitatief goede training en faciliteiten te bieden en jeugd met potentie te behouden voor de club. Die doelstelling past ook zeker bij mij!               

In mijn vaderland Polen beheer ik tevens een grote voetbalschool voor jeugdige voetbaltalenten. Deze voetbalschool (Akademia Pitkarska Czeres Sport – www.czeressport.pl) behoort tot de meest geavanceerde voetbalscholen van Oost-Europa. Ik zie uit naar de samenwerking met FC Aalsmeer op dit vlak. Ik verwacht dat de eerste talenten uit mijn voetbalschool binnenkort kunnen doorstromen naar grote clubs in West-Europa. We werken nu ook al nauw samen met Vfl Wolfsburg, Sampdoria en Ajax. In de toekomst gaan we dit verder uitbreiden. 

Kijk voor meer informatie en portfolio op onze site: www.patbud.nl en vul het contact formulier in of mail naar: info@patbud.nl. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-19537707

 


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid