Vandaag aan het woord: Edgar van den Broek van M3E, Bouwkosten Management.

Edgar vd Broek-businessclubfcaalsmeer

Vandaag aan het woord: Edgar van den Broek van M3E, Bouwkosten Management.

Edgar, vertel eens wat over je zelf, je bedrijf en je ambities

Ik ben geboren in Amsterdam en woon inmiddels 11 jaar met mijn gezin in Aalsmeer.

M3E is een adviesbureau, met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Breda. We hebben verschillende businessunits, voor o.a. brandveiligheid, bouwkosten, installaties, akoestiek, bouwfysica en subsidies en richten ons op de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van bedrijfshuisvesting en vastgoed.

Zelf werk ik afwisselend op onze locaties in Amsterdam en Rotterdam.

Wie zijn de opdrachtgevers van M3E en hoe komen de kanten bij jullie?

Ons klantenbestand is zeer breed, zoals: ontwikkelaars, beleggers, gemeenten, aannemers, installateurs, corporaties, scholen en zorginstellingen, maar ook voeren wij advies werkzaamheden uit, voor bijvoorbeeld luchthavens.

M3E doet ook veel aan acquisitie maar veel van onze klanten zijn al jaren aan ons verbonden. Vaak rollen wij van het ene project in het andere. Dat komt omdat ons adviesbureau zeer onderscheidend in de markt is. Wij kunnen namelijk een integraal advies leveren en zijn het enige bureau, die het hele scala van dienstverleningin ons pakket hebben zitten.

Daarnaast zijn wij een hele platte organisatie. De directeuren, zijn zelf directeur-eigenaar, verantwoordelijk voor één van de businessunits, onderhouden derhalve ook zelf contact met opdrachtgevers, maar werken ook inhoudelijk mee in de projecten. 

M3E heeft projecten met een doorlooptijd van tussen de circa 2 weken en meerdere jaren. Per jaar draaien wij wel 50 projecten tegelijk en ongeveer 400 projecten op jaarbasis.                                                                      

Edgar, verstel eens hoe M3E is opgericht?
Na jaren in loondienst voor architectenbureaus en in de aannemerij gewerkt te hebben, was ik toe aan een nieuwe stap en hebben mijn mededirecteuren, die op dat moment M3E reeds gestart waren, in 2013 gevraagd of ik naar M3E wilde komen als directeur-eigenaar. Het mooie is, dat wij dus alle 4 een achtergrond hebben in een andere business en daarnaast zeer belangrijk voor de klant, hebben wij allemaal zelf praktijkervaring in onze eigen business. Wij kunnen dus zelf als geen ander, ook met de verschillende niveaus meepraten. Niet dat wij alles zelf doen hoor ?, want inmiddels telt onze organisatie 45 medewerkers.

Waarom ben je lid geworden van de Businessclub en heb je iets met voetbal?
Ik ben ‘mega’ voetbal minded’ en o.a. seathouder in de Arena. Ajax is echt mijn club en ik ga onder andere naar alle thuiswedstrijden en Europese uitwedstrijden.

Bij FC Aalsmeer voetballen allebei mijn zoons en zelf ben ik jeugdbestuurslid bij de club.

Ik ben lid geworden van de Business Club, omdat een club als FC Aalsmeer alleen maar kan draaien op vrijwilligers en sponsoren. Nadat ik ‘eerst de kat uit de boom heb gekeken’ toen de Businessclub net was opgericht, zie ik met de bijna 50 leden die de BC inmiddels telt, een geweldig potentieel, die net het verschil bij FC Aalsmeer kan maken.

Wat betreft de ‘meer voor ondernemers avonden’ die de Businessclub regelmatig organiseert, spreken mij de events die op een externe locatie worden gehouden, zoals in februari 2019 in de Beach, met als gastspreker Frans van Seumeren, mij zeer aan.


Wat zou jij de leden en toekomstige leden van de BC mee willen geven?
“Samen moeten we het doen en samen kunnen we het ook verder brengen”. Welke zeer van toepassing is op de mooie vereniging FC Aalsmeer, met veel potentieel.

Voor nadere informatie over onze dienstverlening kijk op onze site:www.m3e.nl, of bel met de regionale vestiging in Amsterdam:
085 – 74 41 486of mij persoonlijk kan ook altijd 06 – 54 29 06 33

 

 

Delen:

Lees ook:

Fit20-businessclub-fcaalsmeer

Fit20 Aalsmeer

Aan het woord: Paul Bos van fit20 AalsmeerPaul, vertel eens wat over je zelf en je bedrijf fit20.Ik ben Paul Bos. Ik heb in Heerenveen

Leliveld-Vastgoed-Businessclub-FC-Aalsmeer

Leliveld Vastgoed

Vandaag aan het woord, Bart & Joost Leliveld van Leliveld Vastgoed BV. Bart & Joost, vertel eens wat over jullie zelf en het familiebedrijf Leliveld

Businessclub-fcaalsmeer-travelley-kimeberley-van-der-linden

Travelley – Personal Touch Travel

Vandaag, BC lid Kimberley van der Linden van Travelley – Personal Touch Travel. Kimberley, vertel eens wat over jezelf en je bedrijf Travelley. Mijn naam

word ook lid