Vandaag aan het woord: Peter van Ackooy, van bouwbedrijf Bouwop B.V.

Bussinessclub-bouwop

Vandaag aan het woord: Peter van Ackooy, van bouwbedrijf Bouwop B.V.

Peter, vertel eens wat over jezelf en jouw bedrijf:

Ik ben een Kudelstaarter en mijn aannemingsbedrijf is aan de Heemraadschapslaan 72 in Amstelveen gehuisvest.

Bouwop B.V. is een middelgroot, regionaal aannemingsbedrijf gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie, voor particulieren en bedrijven. Bouwop beschikt over een mooi bedrijf portofolio van werken, voor o.a. woonpanden, waaronder in hartje Amsterdam, maar ook gerenommeerde ketens in de detailhandel.

Onze bedrijf filosofie is gebaseerd op 5 pijlers, te weten:

  1. Luisteren

Dat is waar het mee begint, goed luisteren naar wat jij wil. Pas als wij jouw wensen weten kunnen wij beginnen. Het is net als een fundering van een woonhuis, als die ligt gaat de bouw vanzelf.

  1. Adviseren

Het geven van advies is onze kracht. Wij adviseren jou in het meedenken in mogelijkheden passend binnen je budget. Zo helpen wij jou je droom te verwezenlijken.

  1. Bouwen

Bouwop bouwt met gevoel. Hierdoor weten wij precies aan wie we jou moeten koppelen.           Wij zijn teamplayers en creëren een geweldig bevlogen bouwteam om je heen. Altijd bereikbaar en betrokken.

  1. Opleveren

Ja! De oplevering, de vlag kan uit. Een feestelijk moment om samen op te proosten en het eindresultaat te aanschouwen.

  1. Genieten

Na het inrichten begint de tijd van het genieten. En als wij ons werk goed gedaan hebben dan doe jij dat. Noem het een win-win situatie. Als jij happy bent is Bouwop het ook.

Iedereen wil het. Met Bouwop kan het: het realiseren van een droomhuis of -project.  Bij Bouwop is keuzevrijheid het uitgangspunt en klantgerichtheid het doel. Wij willen verwachtingen overtreffen. Iedere keer weer. Met Bouwop bouw je snel en betaalbaar een project of woning precies zoals jij dat wilt. Kortom: de keuze is aan jou!

Onze slogan: “Wij realiseren uw droom”

Waarom ben je lid geworden van de Business Club van FC Aalsmeer?
Uiteraard onderschrijf ik de doelstelling van de Businessclub volledig en zie ook graag dat de voetballende jeugd met potentie, de juiste begeleiding krijgt. Hiervoor zijn extra inkomsten, zoals die van de Businessclub naast de reguliere inkomsten van FC Aalsmeer, onontbeerlijk.  Door o.a. mijn netwerkcontacten ben ik overigens in 2018 lid geworden.

Geïnteresseerd in onze diensten?
Kijk op onze website:
www.bouwop.nl
Mail : info@bouwop.nl
Adres:
Heemraadschapslaan 72, 1181 VC Amstelveen,
Of bel :
020 495 4008

Delen:

Lees ook:

Collage Uzepia

Interview Leontien Zethof – Uzepia

BusinessClub lid uitgelicht: Interview Leontien Zethof – Uzepia   Wie is Leontien en wat doet Uzepia? Leontien vertelt: In mijn arbeidzame leven heb ik bij

Circular Plastics-businessclub-fcaalsmeer

Circular Plastics BV

Uitgelicht businessClub lid Jaap Buis, van Circular Plastics BV. Jaap, vertel eens wat over jezelf en Circular Plastics BV:Ik ben Jaap Buis en woon met mijn

Businessclub-fcaalsmeer-sanidump-aalsmeer

Sani-dump Aalsmeer

Sani-dump Aalsmeer, Raymond Weber & Nana AniamRaymond en Nana, vertel eens wat over jullie zelf en Sani-dump Aalsmeer.Raymond; Ik ben opgegroeid in Amsterdam en momenteel

word ook lid