Vandaag aan het woord: Peter van Ackooy, van bouwbedrijf Bouwop B.V.

Bussinessclub-bouwop

Vandaag aan het woord: Peter van Ackooy, van bouwbedrijf Bouwop B.V.

Peter, vertel eens wat over jezelf en jouw bedrijf:

Ik ben een Kudelstaarter en mijn aannemingsbedrijf is aan de Heemraadschapslaan 72 in Amstelveen gehuisvest.

Bouwop B.V. is een middelgroot, regionaal aannemingsbedrijf gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie, voor particulieren en bedrijven. Bouwop beschikt over een mooi bedrijf portofolio van werken, voor o.a. woonpanden, waaronder in hartje Amsterdam, maar ook gerenommeerde ketens in de detailhandel.

Onze bedrijf filosofie is gebaseerd op 5 pijlers, te weten:

  1. Luisteren

Dat is waar het mee begint, goed luisteren naar wat jij wil. Pas als wij jouw wensen weten kunnen wij beginnen. Het is net als een fundering van een woonhuis, als die ligt gaat de bouw vanzelf.

  1. Adviseren

Het geven van advies is onze kracht. Wij adviseren jou in het meedenken in mogelijkheden passend binnen je budget. Zo helpen wij jou je droom te verwezenlijken.

  1. Bouwen

Bouwop bouwt met gevoel. Hierdoor weten wij precies aan wie we jou moeten koppelen.           Wij zijn teamplayers en creëren een geweldig bevlogen bouwteam om je heen. Altijd bereikbaar en betrokken.

  1. Opleveren

Ja! De oplevering, de vlag kan uit. Een feestelijk moment om samen op te proosten en het eindresultaat te aanschouwen.

  1. Genieten

Na het inrichten begint de tijd van het genieten. En als wij ons werk goed gedaan hebben dan doe jij dat. Noem het een win-win situatie. Als jij happy bent is Bouwop het ook.

Iedereen wil het. Met Bouwop kan het: het realiseren van een droomhuis of -project.  Bij Bouwop is keuzevrijheid het uitgangspunt en klantgerichtheid het doel. Wij willen verwachtingen overtreffen. Iedere keer weer. Met Bouwop bouw je snel en betaalbaar een project of woning precies zoals jij dat wilt. Kortom: de keuze is aan jou!

Onze slogan: “Wij realiseren uw droom”

Waarom ben je lid geworden van de Business Club van FC Aalsmeer?
Uiteraard onderschrijf ik de doelstelling van de Businessclub volledig en zie ook graag dat de voetballende jeugd met potentie, de juiste begeleiding krijgt. Hiervoor zijn extra inkomsten, zoals die van de Businessclub naast de reguliere inkomsten van FC Aalsmeer, onontbeerlijk.  Door o.a. mijn netwerkcontacten ben ik overigens in 2018 lid geworden.

Geïnteresseerd in onze diensten?
Kijk op onze website:
www.bouwop.nl
Mail : info@bouwop.nl
Adres:
Heemraadschapslaan 72, 1181 VC Amstelveen,
Of bel :
020 495 4008


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid