Bouwbedrijf Bouwop B.V. Uw partner in bouwen

Foto Ton van Eenennaam – LikeAproShots

Iedereen wil het. Met Bouwop kan het: het realiseren van een droomhuis of -project. Bij Bouwop is keuzevrijheid het uitgangspunt en klantgerichtheid het doel. Wij willen verwachtingen overtreffen. Iedere keer weer. Met Bouwop bouw je snel en betaalbaar een project of woning precies zoals jij dat wilt.

Peter van Ackooy, directeur-eigenaar

Het specialisme van Bouwbedrijf Bouwop is renoveren in de authentieke (grachten)panden zoals er vele staan bijvoorbeeld in Amsterdam. Menig pand aan de grachtengordel in Amsterdam is dan ook door zijn team onderhanden genomen en in de staat teruggebracht waar het in de glorietijden van de zeventiende eeuw is gebouwd. Om dit te realiseren dien je dé ambacht van het bouwen te ambiëren, de medewerkers van Bouwop bezitten deze ambacht. Omdat zij erkend leerbedrijf zijn, dragen de medewerkers dit weer over aan de leerlingen die binnen het bedrijf worden opgeleid. Zo blijft het vak en ook de continuïteit geborgd.

Sinds 2010 is Peter, zelf woonachtig in Kudelstaart, de trotse eigenaar van Bouwbedrijf Bouwop B.V.

Naast renovaties faciliteert Bouwop ook bij projecten. Zowel utiliteitsbouw en woningbouw, de vaklieden van Bouwop draaien hun hand hier niet voor om.

Na jaren aan de Heemraadschapslaan 72 in Amstelveen te zijn gehuisvest, is in januari 2021 een nieuw kantoor en werkplaats aan de Schipholdijk 268 in Oude Meer, onder de rook van Schiphol- Oost betrokken. De bouwer van dit mooie, functionele en fijne pand, hoeven wij waarschijnlijk niet nader toe te lichten….

Overname Bouwbedrijf Overdevest Haarlem

Met ingang van 1 november 2021 heeft Bouwbedrijf Bouwop de werknemers en activiteiten van Bouwbedrijf Overdevest uit Haarlem overgenomen. De overeenkomsten tussen Bouwbedrijf Overdevest en Bouwbedrijf Bouwop waren groot, aangezien Bouwbedrijf Overdevest veel renovatiewerk verrichtte aan de monumentale panden in het centrum van Haarlem en zich hierdoor ook bevindt in het hogere segment van de markt. Door deze overname breidt Bouwbedrijf Bouwop haar activiteiten en personeelsbestand uit en beschikt het inmiddels over 18 volwaardige vaklieden. Een redelijk unicum in de bouwwereld.

De ambitie van Bouwbedrijf Bouwop B.V.

Onze ambitie is om met ons organisatievermogen keer op keer de verwachting van onze klanten te overtreffen, dan is onze doelstelling gerealiseerd.

Bouwbedrijf Bouwop B.V. is gecertificeerd met de volgende certificaten en keurmerken. VCA, erkend leerbedrijf en lid Bouwend Nederland.

Contactgegevens

Bouwbedrijf Bouwop B.V.
Schipholdijk 268
1438 AE, Oude Meer
W: www.bouwop.nl
T: 020-4954008
E: info@bouwop.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid