Ilja van Luling en Martin Bosscher van MEER Vastgoed B.V.

Vandaag aan het woord, Ilja van Luling en Martin Bosscher van MEER Vastgoed B.V.

Vertel eens wat over jullie zelf, het bedrijf MEER Vastgoed en jullie ambities: Ilja: Ik ben geboren in Rijsenhout en opgegroeid in de bouwwereld, omdat mijn vader Hugo van Luling een aannemersbedrijf had. Inmiddels ben ik alweer jaren met mijn gezin, woonachtig in het mooie Aalsmeer.  Ons bedrijf dateert van 1 april 2014 en binnen ons kleine team, is recent versterking gekomen in de vorm van Martin Bosscher, als gedreven en betrokken ontwikkelaar. Wij zijn een lokale (her)ontwikkelaar van grond en bestaande gebouwen, geconcentreerd in de gebieden Aalsmeer, Uithoorn en Haarlemmermeer. Onze activiteiten richten zich voor circa 75% op de ontwikkeling van kleinschalige woningbouw voor particulieren, maar ook voor bedrijven kunnen wij acteren. Door onze uitstekende netwerkcontacten in de gebieden waar wij actief zijn, te denken aan makelaars, architecten, aannemers en ook de lokale overheid, zijn wij in staat om heel doelgericht voor onze opdrachtgevers te werken. Wij hebben uitstekende kennis over de regio en met name ook de regels bij ontwikkeling, die door Schiphol worden opgelegd.                                                                  

Onze werkwijze is als volgt; eerst willen wij goed begrijpen wat de opdrachtgever precies in gedachten heeft en of er wellicht al een globaal plan ligt. Vaak vinden dan ook de eerste gesprekken bij ons op kantoor plaats, onder het genot van een kopje koffie met inspirerend uitzicht op de prachtige Westeinderplassen. Mochten wij daarna een voorstel mogen maken, is door middel van onze transparante calculatie’ steeds duidelijk waar de verschillende kosten voor staan. Transparantie, dat zit bij ons in de genen! Onze ambitie is, om goed te willen blijven doen wat wij nu doen. Kleinschalig, een beetje ‘dorps’, kwalitatief goed en lokaal betrokken.

Kortom, een oproep aan de lezer van dit interview: Mocht u een bestaand object of grond hebben, wij denken graag met u mee in de (her) ontwikkeling ervan en schroom niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek!

Wat is jullie binding met FC Aalsmeer en waarom zijn jullie lid geworden van de Businessclub?
Ilja; mijn zoon voetbalt bij FC Aalsmeer, mijn man geeft trainingen en is leider en uiteraard draai ik af en toe kantinedienst mee. Wij zijn lid geworden van de BC, omdat wij lokale betrokkenheid zeer hoog in het vaandel hebben staan, de doelstellingen en ook de ambitie van de BC goed onderschrijven, om een extra bijdrage te kunnen leveren in kwalitatief goede coaching en zodoende de voetballende jeugd de juiste begeleiding te geven. Martin vult aan; daarnaast vinden wij het interessant om nieuwe mensen te ontmoeten en daarmee ook ons netwerk te vergroten en persoonlijk kijk ik ook graag naar een leuke pot voetbal. Wij hebben dan ook met elkaar afgesproken, dat wij zeker binnenkort een keer langs de lijn bij het eerste staan…

Onze slogan: Samen met de klant bouwen aan oplossingen, MEER Vastgoed, betrokken!

Voor nadere informatie, kijk op onze site voor ons uitgebreide portfolio: www.meervastgoed.nl
Stommeerweg 72/H, 1431 EX Aalsmeer, Telefoon : 0297 – 53 21 44  / info@meervastgoed.nl                                                                         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *