Christiaan Sijnen van Gentlemen’s Place, ‘De Stijlmeesters’.

businessclub-fcaalsmeer-gentlemens-place

Vandaag aan het woord: Christiaan Sijnen van Gentlemen’s Place, ‘De Stijlmeesters’.

Christiaan: Ik ben 42, geboren in Heiloo, getrouwd, heb 2 zoons en woon in Amstelveen. Van beroep ben ik van origine fiscalist. Tijdens een vakantie in Spanje met mijn gezin, heb ik in goed overleg besloten het ‘roer om te gooien’ en mijn hart/ passie te gaan volgen, door in de mode te gaan.

Vreemd is deze affiniteit niet, want als kleine jongen kwam ik heel vaak in het confectiecentrum (huidige World Fashion Centre Amsterdam) over de vloer, waar mijn vader, die helaas veel te vroeg is gestorven, een bedrijf in de confectie had en tevens voorzitter was.

In 2015, midden in de nasleep van de crisis, heb ik mijn eerste winkel aan de Zuidas in Amsterdam geopend en in 2016 een tweede filiaal, in de Zijdstraat in Aalsmeer, waar we inmiddels in dezelfde straat, naar een grotere locatie zijn verhuisd.    

Dat is wel een ontzettend grote stap geweest, dan heb je zeker wel een hele duidelijke visie?
Jazeker! Kleding kun je overal kopen, zowel ‘offline’ als ‘online’. Ik geloof echter sterk in de persoonlijke benadering bij de fysieke koop van kleding. Daarnaast kun je het resultaat gelijk zien als je kleding past. Ons aanbod is inmiddels naast stijlvolle en stoere Nederlandse merken gegroeid met internationale merken, zoals Hugo Boss, Ted Baker en Tommy Hilfiger.

Onze sterke kant is, de mix tussen een goed persoonlijk advies, service in de winkels, van koffie, maar een groot aanbod, kwaliteit van onze producten, stijl, de prijs en uiteraard het persoonlijke contact wat wij opbouwen met mijn klanten. Uiteraard is dat contact in het meer ‘dorpse’ Aalsmeer, anders dan op de ‘snelle’ Zuidas, onder de rook van het WTC, in Amsterdam.

De stijlmeesters:
Naast de twee fysieke winkels, geven wij ook z.g. Stijl Masterclasses, zowel voor individuele deelnemers op basis van inschrijving, als voor bedrijven. In de Masterclass komen de onderdelen, communicatie, werking van zintuigen, bewustwording hoe je op een ander overkomt en uiteraard een juiste maatvoering en kledingkeuze, aan bod. Deze masterclass geven we tevens op locatie. Daarnaast staan wij regelmatig op terugkerende evenementen, op product events bij onder andere onze schoenen leverancier, Greve uit Waalwijk en doen wij inmiddels voor het 2e jaar mee aan: www.downtownophelia.nl, wat ik overigens ontzettend leuk en goed initiatief vind en krijg daar ontzettend veel energie van.

Wat zijn jouw ambities voor de toekomst?
Belangrijk is, dat ik inmiddels als éénhoofdige directie, behoud en verder uitbouw wat wij tot nu toe hebben opgebouwd streef. Daarnaast wil ik een eigen kledinglijn ontwerpen, waarvan de productie en assemblage voor klanten, middels het z.g. ‘open keuken’ principe zichtbaar moet zijn.

Heb je wat met voetbal?
Als teamsport inspireert voetbal mij ontzettend en wat je als team kunt bereiken. Echter op dit moment ben ik meer actiever met hockey bezig, omdat allebei mijn zoons die sport beoefenen. Bij Myra, de hockey vereniging van mijn zoons, heb ik overigens ook een Stijl Masterclass verzorgd. Heel mooi om na afloop en tot op de dag van vandaag te zien, dat mede door deze masterclass de communicatie, (ook het non-verbale) en de teamgeest vergroot is.

Als ik aan voetbal denk, denk ik zeker terug aan vroeger, als jochie lekker op straat balletje trappen en samen naar wedstrijden gaan. Binnen mijn twee winkels werk ik samen met een team van ervaren en heel enthousiaste professionals, die ik ook wel ‘mijn GP team’ noem. Om de vergelijking met voetbal te maken, zijn zij net als een voetbalteam, ieder op zijn eigen plek en ik daartussen als meevoetballende coach…

Wat is jouw levensles?
In de 4 decennia die ik inmiddels op deze aardbol rondloop, heb ik geleerd dat je echt moet genieten van iedere dag. My favoriete inspire quote: Ik heb niet zoveel met gisteren, wel om van te leren hoe ik naar morgen kan toegroeien

Zie voor meer informatie: www.gentlemensplace.com

Gentlemen’s Place (Zuidas)                  Gentlemen’s Place (Aalsmeer)
Arnold Schönberglaan 7                        Zijdstraat 67
1082 MJ Amsterdam                               1431 EB  Aalsmeer
Tel: 020 – 2156150                                   Tel: 0297 – 767060

 

Delen:

Lees ook:

Fit20-businessclub-fcaalsmeer

Fit20 Aalsmeer

Aan het woord: Paul Bos van fit20 AalsmeerPaul, vertel eens wat over je zelf en je bedrijf fit20.Ik ben Paul Bos. Ik heb in Heerenveen

Leliveld-Vastgoed-Businessclub-FC-Aalsmeer

Leliveld Vastgoed

Vandaag aan het woord, Bart & Joost Leliveld van Leliveld Vastgoed BV. Bart & Joost, vertel eens wat over jullie zelf en het familiebedrijf Leliveld

Businessclub-fcaalsmeer-travelley-kimeberley-van-der-linden

Travelley – Personal Touch Travel

Vandaag, BC lid Kimberley van der Linden van Travelley – Personal Touch Travel. Kimberley, vertel eens wat over jezelf en je bedrijf Travelley. Mijn naam

word ook lid