Meet: Mark Meijer van ‘Dolce Vita Fashion Labels’

businessclub fc aalsmeer - dolce vita

Mark, vertel eens wat over jezelf en jouw bedrijf:

Ik ben Mark Meijer, ben getrouwd met Sabine en heb 2 inmiddels volwassen kinderen, Nina van 20 jaar en Stijn van 18 jaar. Met z’n vieren wonen we gezellig in Aalsmeer.

Ik heb sinds 2002 een bedrijf/ groothandel in het World Fashion Center in Amsterdam, met de naam: “DOLCE VITA FASHION LABELS “. Vanuit onze showroom verkopen wij diverse damesmode merken aan de detailhandel/ winkeliers door heel Nederland. De merken zijn onder andere: DOLCE VITA , BATIDA en MERI-ESCA, alle 3 merken in het midden & hoog segment.

Wat is jouw binding met de club en voetbal in zijn algemeenheid?

De binding met FC Aalsmeer, is dat ik vroeger zelf heb gevoetbald bij zo wel VVA en RKAV en later ook mijn zoon Stijn. Stijn begon al op 5-jarige leeftijd te voetballen, in de champions Leaque van RKAV, later Aalsmeer United. Hierna ging hij voetballen bij RODA en werd daarna al snel geselecteerd door de KNVB. Daar speelde hij regionale wedstrijden als spits en werd weer later door FC Utrecht gescout. Na 1 jaar bij Utrecht gespeeld te hebben, is hij voor de U-19 van FC Twente te gaan spelen, om vervolgens weer na een jaar in Spanje bij Deportivo Lugo te gaan spelen in de 2de Liga, ook in de U-19.

Omdat Stijn, na het uitstapje in Spanje en Portugal, toch weer graag in Nederland wilde voetballen, speelt hij via een uitstapje bij Willem II, als centrum spits bij Almere City.

Waarom heb je je bij de Businessclub van FC Aalsmeer aangesloten?

Door Jan en Roald Koster ben ik benaderd en ik ben lid geworden om meerdere redenen.  De belangrijkste reden is , mijn grote wens om de jeugd van Aalsmeer op een hoger niveau te laten spelen. Dit kan echter alleen als ‘talenten binnen boord blijven’ en met Stijn in het achterhoofd, spreek ik hierbij dus uit ervaring….

Geheel volgens de ambitie van de Businessclub, moet de jeugd dus, d.m.v. het aantrekken van goede trainers, op een divisieniveau niveau terecht kunnen komen. Verder lijkt het mij verstandig om ook een ‘boegbeeld’ van FC Aalsmeer aan te stellen, die potentiële bedrijven gaat benaderen en ook daarmee eventuele sponsorcontracten binnen gaat halen.

Zelf sponsor ik de trainers en leiding van het eerste team van de zaterdag d.m.v. overhemden en blazers voorzien van mijn logo: DOLCE VITA FASHION LABELS. Bij een kwalitatief goed voetbal en club, hoort namelijk ook een juiste uitstraling.

Mijn boodschap aan de leden en potentiele leden van de BC van FC Aalsmeer:

Aalsmeer is een grote gemeente en verdiend ook een grote, professionele voetbalclub met veel jeugdelftallen die op een hoger niveau kunnen voetballen, waardoor de eigen jeugd behouden blijft en daarnaast ook aantrekkelijk is voor ‘high potential’ jeugd van andere clubs!

Voor nadere informatie over Dolce Vita zie mijn website : www.dolcevitamode.nl/company.php en uiteraard ook die van de Business club van FC Aalsmeer : www.businessclubfcaalsmeer.nl

Delen:

Lees ook:

Fit20-businessclub-fcaalsmeer

Fit20 Aalsmeer

Aan het woord: Paul Bos van fit20 AalsmeerPaul, vertel eens wat over je zelf en je bedrijf fit20.Ik ben Paul Bos. Ik heb in Heerenveen

Leliveld-Vastgoed-Businessclub-FC-Aalsmeer

Leliveld Vastgoed

Vandaag aan het woord, Bart & Joost Leliveld van Leliveld Vastgoed BV. Bart & Joost, vertel eens wat over jullie zelf en het familiebedrijf Leliveld

Businessclub-fcaalsmeer-travelley-kimeberley-van-der-linden

Travelley – Personal Touch Travel

Vandaag, BC lid Kimberley van der Linden van Travelley – Personal Touch Travel. Kimberley, vertel eens wat over jezelf en je bedrijf Travelley. Mijn naam

word ook lid