InXpress

Businessclub FC Aalsmeer-InXpress

Aan het woord, gedreven ondernemer, Jos Nefkens mede-eigenaar van transportdienstverlener InXpress.

Jos, vertel eens wat over jezelf.  Ik ben Jos Nefkens, getrouwd en heb 2 zoons van 15 en 18 jaar.                    In 2010 ben ik met mijn gezin in Aalsmeer komen wonen en was eigenlijk best wel verbaasd, over de energie en ondernemingszin die er in deze gemeente is.  Ik heb me laten vertellen, dat Aalsmeer de gemeente is, met naar verhouding de meeste ondernemers en dat zie en merk je dus overal… Zelf ben ik ook ondernemer en samen met mijn compagnon, ben ik eigenaar van een franchiseorganisatie in transportdiensten.  Ons bedrijf heet InXpress en maakt deel uit van een internationaal concern.

InXpress richt zich op ondernemers die gebruik maken van internationaal transport.  Denk hierbij aan: documenten, pakketten, pallets en containers, zowel in- als export. Hiervoor werken wij samen met A-leveranciers in het segment, zoals UPS, TNT, UPS, Schenker, Seacon en Mainfreight.

Wat is de toegevoegde waarde van jullie dienstverlening?
De ondernemingen voor wie wij werken, hebben sterkt behoefte aan een lokaal contact. Dat bieden wij dus en vanuit onze kantoren in de regio, streven wij dagelijks naar service op hoog niveau en uiteraard tegen scherpe tarieven.  Ja, ja, dat bestaat dus écht!!

Waarom ben je lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer en heb je iets met voetbal?     
Van oorsprong ben ik Brabander en dus fan van PSV, echter ik woon nu al ruim 10 jaar in deze regio en inmiddels kan ik Ajax ook wel waarderen. Ik ben in eerste instantie lid geworden van de Businessclub, omdat ik het prettig vind om lokale ondernemers te leren kennen. We hebben vaak vergelijkbare uitdagingen en het is altijd interessant om daar van gedachten over te wisselen. Op deze manier leer ik Aalsmeer en de Aalsmeerders nog beter kennen.

Daarnaast vind ik het een goed streven, om FC Aalsmeer met mijn sponsorbijdrage, in staat te stellen nét dat kleine beetje extra te doen, wat vaak niet mogelijk is uit de reguliere inkomsten. De club kan hiermee hopelijk dan ook even een stapje extra zetten op het gebied van goede trainingen, materialen etc. en daar wordt uiteindelijk iedereen beter van.

Kort om: Business Club, mooi initiatief en mijn support heb je!

Voor geïnteresseerden, zijn hier de contact gegevens van Jos:

Jos Nefkens, Telefoon: 06-54656992

e.mail:  jos.nefkens@inxpress.com

website: www.inxpress.com

Delen:

Lees ook:

Businessclub-fcaalsmeer-demeerse-accountants en adviseurs

De Meerse Accountants & adviseurs

Jan de Groot, de Meerse Accountants & Adviseurs. Altijd op zoek naar ‘De persoon achter de ondernemer’. Vertel eens wat over jezelf en jullie organisatie de

Businessclub-fcaalsmeer-youngcapital-hoofddorp

Young Capital Hoofddorp

YoungCapital Hoofddorp BV, Claire Valkenaars en Tess van Asperen. Vertel eens wat over jullie zelf en YoungCapital (YC): Ik ben Claire Valkenaars, vestigingsmanager van YC Hoofddorp.

Marinus-blok-businessclub-fcaalsmeer

Marinus Blok

Privé deelnemer BusinessClub FC Aalsmeer, Marinus Blok uit Alphen aan de Rijn. Marinus, vertel eens wat van jezelf. Ik ben Maurice Blok geboren in Woerden

RSM-businessclub-fcaalsmeer

RSM

Uitgelicht: Edwin van Ravenswoud van RSM Accountancy, gevestigd op Schiphol Rijk. Edwin: Ik ben Edwin van Ravenswoud, woonachtig in Rijssenhout en partner bij RSM. Binnen

word ook lid