Autogarage Uithoorn

Businessclub FC Aalsmeer - Autogarage Uithoorn

Meet: Salah Ouchen van Autogarage Uithoorn

Salah, vertel eens wat over jezelf en jouw bedrijf:

Ik ben in Marokko geboren en heb daar mijn jeugd doorgebracht. Mijn vader werkte al jaren in Nederland en stuurde al zijn verdiende geld naar het thuisfront. In 2002 ben ik zelf naar Nederland gekomen en in Uithoorn terecht gekomen, waar ook mijn vader woonde. Na een periode van verschillende baantjes, waaronder Opel dealer van Kouwen, ben ik in 2010 voor mijzelf begonnen, met een garagebedrijf, niet merk gebonden en eerst reparaties zonder APK. In het begin in een loods met 1 brug en na verloop van tijd had ik zoveel vaste klanten dat mijn neefje moest bijspringen met het werk. Na het behalen van mijn APK- papieren, groeiden we naar 2 loodsen met 4 bruggen en inmiddels werken we met 2 keurmeesters en zijn gegroeid naar 7 medewerkers, waaronder ikzelf.

Waarom kiezen klanten voor jullie?
Ik heb nooit echt geadverteerd of acquisitie gedaan voor nieuwe klanten. We zijn alleen gegroeid door mond op mond reclame , door all round en een betrouwbare partner, met scherpe prijzen te zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld digitale uitlees apparatuur voor alle merken en in ons netwerk een goede schade hersteller. Daarnaast zijn we permanent bezig met verbetering van onze service. We zijn eerlijk en komen onze afspraken altijd na. Mijn visie op ondernemen is, ‘klanten moeten zich thuis bij ons voelen’.

Heb je nog toekomstplannen?
Op dit moment zijn we bezig met nieuwbouw van een garage en showroom in één, op steenworp van onze huidige locatie net naast de gemeentewerf Uithoorn. De benodigde grond is al in eigendom verworven en er zijn bouwtekeningen door een architect gemaakt

Waarom heb je je bij de Businessclub van FC Aalsmeer aangesloten?
Ik ben via mijn vriend en tevens zakenpartner van mijn verloofde, die een bloemenzaak in Zijdelwaard heeft, Hakim El Hadji, met de BC in contact gekomen. Hakim en ik hebben dezelfde kijk op ondernemen en hij gaf aan dat hij zich uitermate thuis voelde bij de doelstelling van de BC: netwerken met ondernemers, stimuleren van regionale sport en het hogere doel om de jeugd van FC Aalsmeer kwalitatief goede training en faciliteiten te bieden en jeugd met potentie te behouden voor de club. Die doelstelling past ook zeker bij mij.

Mijn boodschap aan de leden en potentiele leden van de BC van FC Aalsmeer:
Geloof in jezelf, wees eerlijk en betrouwbaar, een markante uitspraak van mij is: ‘Een fiets zonder standaard, kan niet staan’ . Hiermee bedoel ik dat je altijd moet bouwen aan succes, dit geldt voor alles wat je doet, maar zeker voor ook de mensen om je heen.

Voor nadere informatie over Autogarage Uithoorn zie mijn website:  www.autogarageuithoorn.nl

Contact gegevens:
T: 0297 26 81 62
M: 06 38 21 64 73
E: info@autogarageuithoorn.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid