Deboprojects

Harm Koningen, mede eigenaar van Deboprojects.

Harm: Ik ben een jonge zelfstandig ondernemer, die naast het werk, sporten en reizen van gezelligheid hou. Na mijn hbo-opleiding Commerciële Economie & Marketing, ben ik begonnen als marketingmanager op de bloemenveiling. Ondanks dat het geweldig was om voor een internationaal bedrijf te werken, “kriebelde” het bij mij al langer, om iets voor mijzelf te beginnen.

Al vanaf jongs af aan ben ik hiervoor geïnspireerd door mijn opa, die vroeger zijn eigen bloemen kwekerij had, ik vermoed dan ook, dat deze ambitie, daar vandaan komt…

Inmiddels is het dan alweer 1 jaar geleden dat ik mij aansloot bij Deboprojects. Hier werk ik samen met Boy van Baal en Dennis Kaijser. Deboprojects, biedt bedrijven een uitgebreid scala aan, van diensten op onlinegebied. Van het bouwen website/webshop tot het verhogen van conversie middels social media.

U vraagt en wij zorgen voor de juiste oplossing!

Onze ambitie is, om als Deboprojects, ‘’samen met de klant mee te groeien’’ en vertrouw erop, dat onze werkwijze, professionaliteit op ons vakgebied en door de persoonlijke aandacht die wij aan onze klanten geven, wij een begrip zullen worden in onze business.

Als ik de ontwikkelingen op mijn vakgebied volg, zie ik de laatste jaren de z.g. online marketingbureaus, die “als mollen uit de grond” komen. Echter deze bedrijven schieten vaak te kort, op het echt luisteren naar de wensen en behoeften van de klant en vaak door een standaardproduct te leveren. Juist door onze persoonlijke benadering, goed te luisteren en maatwerk te leveren, proberen wij dit gat voor organisaties en bedrijven op te vullen.

Onze Missie: klanten ontzorgen en een meerwaarde bieden.

Wat is de binding met FC Aalsmeer?

Zelf speel ik al jaren bij de club, nadat ik 11 jaar geleden in Aalsmeer ben komen wonen. Op dit moment speel ik in Aalsmeer 3, wat je een beetje kan zien, als het gezelligste vriendenteam van Aalsmeer.

Voetballen doe ik met veel plezier. FC Aalsmeer heeft voor mij echt iets bijzonders, de club leeft en het is er altijd gezellig….

Naast voetballend lid, ben ik met Deboprojects sponsor en lid van de Businessclub.

Waarom ben je lid geworden van de BC?

Bij de opstart medio 2017, ben ik door de Businessclub benaderd om mijn online kennis te gebruiken voor een aantal zaken zoals de website. Naast mijn werkzaamheden bij de businessclub, geeft het mij tevens de gelegenheid om op een informele manier in contact te komen met mede ondernemers in de regio.

Een mooie opzet hiervoor, zijn de ‘’meer voor ondernemers’’ avonden. De eerste avond in 2017 was voor mij erg succesvol en ik heb hier dan ook een opdracht voor Deboprojects aan over gehouden. Zo zie je maar weer, waartoe deze meetings kunnen leiden.

Wat geef ik mee aan de lezer van dit artikel:

Ik ervan overtuigd ben dat de Businessclub nog verder kan uitgroeien tot iets heel moois en dat hoeft niet altijd specifiek voetbal gericht te zijn, maar juist de kracht van ondernemers onder elkaar.

Bij deze dus, de uitnodiging aan ondernemers die hulp zoeken op online gebied. De eerste uitsmijter is van mij:p ……..  www.deboprojects.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Amstelhof Sport & Health Club

Sport en ontspanning onder één dak! Wie is Dani en wat is

Lees verder »

Word ook lid