VHC Jongens

Businessclub FC Aalsmeer-VHC Jongens BV

Aan het woord; bevlogen accountmanager/ verkoop, Gijs van Ballegooijen van de dynamische horeca organisatieVHC Jongens.

Gijs, vertel eens wat over jezelf, het bedrijf waar je voor werkt en de ambities
Ik werk voor VHC Jongens, gevestigd in Oostzaan. Bij hen ben ik terechtgekomen, toen Vijzelaar Horeca Totaal, waar ik werkzaam was, in april 2017 werd overgenomen door VHC Jongens.VHC Jongens is een echt familiebedrijf, gerund door beide eigenaren, gericht op voornamelijk horeca en heeft inmiddels meer dan 90 vrachtwagens rijden. Wij leveren 6 dagen per week en werken met de hoogst mogelijke service. We hebben diverse vakspecialisten in dienst, zoals een eigen chef-kok, groentespecialisten, zuivelspecialisten en vleesspecialisten in onze eigen slagerij. Een aantal van hen rijdt wekelijks naar de grootste foodmarket ter wereld nabij Parijs. Daar halen wij naast de beste producten ook speciale wensen voor onze klanten.

VHC Jongens heeft haar roots in hartje Amsterdam en is om logistieke reden verhuisd naar Oostzaan. Onze klanten, eigenlijk overal waar gegeten kan worden, zoals (grote) hotels, restaurants, maar ook cafetaria en sportkantines, waaronder FC Aalsmeer, bevinden zich in circa 1 uur rijden rondom Oostzaan, met uitschieters naar bijvoorbeeld de Waddeneilanden. Maar we hebben bijvoorbeeld ook klanten in Antwerpen en Brussel.

Onze ambitie: 
Groei, maar wel met behoud van de full service die wij nu bieden en verdere uitbouw op de onderdelen MVO en duurzaamheid. Deze laatste zijn, net als logistiek, grote passies van onze beide eigenaren.

Wat is jouw binding met voetbal, FC Aalsmeer en waarom zijn jullie lid van de BC geworden?
Ik ben idolaat van Johan Cruyff en daardoor ook voor Ajax maar, mijn hart gaat uit naar Sparta. Dat komt omdat ik geboren ben onder de rook van Rotterdam. Inmiddels woon ik al jaren in Wormer en speel daar bij de plaatselijke WSV-Wormer. Ik heb dus zeker wat met voetbal. Bij de FC kwam ik al over de vloer toen ik nog bij Vijzelaar Horeca werkte. Ondanks dat wij een regionale verdeling van accountmanagers hebben gemaakt, ben ik om de goede binding contactpersoon voor FC Aalsmeer gebleven.

VHC Jongens, ook sponsor van Ajax is, steunt veel lokale initiatieven. Wij vinden het als onderneming erg belangrijk dat jeugd zich voldoende kan ontwikkelen en daar horen sport en gezondheid vanzelfsprekend bij. Toen wij werden benaderd om lid te worden van de BC van FC Aalsmeer zagen wij, met de missie van de Business Club voor ogen, direct toegevoegde waarde. Enerzijds in het verwezenlijken van onze ambities en anderzijds om ook als lid van de Business Club in contact te komen met andere, gelijkgestemde leden.

Onze boodschap aan de leden van de BC :
Samenwerken betekent voor ons elke dag spelen op topniveau in teamverband. Dan wordt je op een sportieve manier samen vanzelf de beste.

Website: www.vhcjongensbv.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid