Businessclub FC Aalsmeeer - Budget Broodjes

Budget Broodjes

Arjen Verburg, ondernemer in Hart & Nieren en trotse eigenaar van Budget Broodjes Aalsmeer.

Arjen, vertel eens wat over jezelf, je bedrijf en je ambities:

Ik ben een geboren en getogen Aalsmeerder van 31 jaar oud en sinds twee jaar de trotse eigenaar van Budget Broodjes Aalsmeer. In de regio Aalsmeer verzorgen wij voor zakelijke en particuliere klanten alles rondom de lunch.  Onze ambitie is om de komende jaren een steeds belangrijker begrip in Aalsmeer en omgeving te worden.

Denk je aan broodjes? Dan denk je aan Budget Broodjes Aalsmeer!

Deze ambitie gaan we zeker waarmaken!  Enerzijds omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten en iedereen die al een keer broodjes bij ons heeft afgenomen, zal dat zeker beamen, anderzijds hebben wij een zeer uitgebreid assortiment en last but not least, hanteren wij voor onze producten een super lage prijs!

Wat is je binding met FC Aalsmeer en de Business club?

Veldvoetbal in Aalsmeer heb ik nooit gespeeld buiten het welbekende minivoetbal toernooi van vroeger tussen de basisscholen onderling FC Aalsmeer (en haar voorlopers) zijn een begrip in Aalsmeer en voor mij dus bekend sinds mijn prille jeugd. Sport is ontzettend belangrijk voor kinderen, jongeren én ouderen. Het onderwijst, het verbindt en het ontspant! Door lid te worden van de Business Club van FC Aalsmeer hoop ik samen met gelijkgestemde ondernemers, een (klein) steentje bij te dragen aan het geheel van de club en de zo belangrijke maatschappelijke functie die zij vervult in Aalsmeer.

De missie van de Business Club, zie: https://businessclubfcaalsmeer.nl/visie-en-missie.html sluit daarnaast ook goed aan bij ons MVO beleid. Zo hebben alle vestigingen van Budget Broodjes, in het najaar van 2017 een deel van de hotdogverkoop aan KNGF Geleidehonden geschonken.

Zie voor nadere informatie over mijn bedrijf en het doen van bestellingen: www.budgetbroodjes.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *