Budget Broodjes

Businessclub FC Aalsmeeer - Budget Broodjes

Arjen Verburg, ondernemer in Hart & Nieren en trotse eigenaar van Budget Broodjes Aalsmeer.

Arjen, vertel eens wat over jezelf, je bedrijf en je ambities:

Ik ben een geboren en getogen Aalsmeerder van 31 jaar oud en sinds twee jaar de trotse eigenaar van Budget Broodjes Aalsmeer. In de regio Aalsmeer verzorgen wij voor zakelijke en particuliere klanten alles rondom de lunch.  Onze ambitie is om de komende jaren een steeds belangrijker begrip in Aalsmeer en omgeving te worden.

Denk je aan broodjes? Dan denk je aan Budget Broodjes Aalsmeer!

Deze ambitie gaan we zeker waarmaken!  Enerzijds omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten en iedereen die al een keer broodjes bij ons heeft afgenomen, zal dat zeker beamen, anderzijds hebben wij een zeer uitgebreid assortiment en last but not least, hanteren wij voor onze producten een super lage prijs!

Wat is je binding met FC Aalsmeer en de Business club?

Veldvoetbal in Aalsmeer heb ik nooit gespeeld buiten het welbekende minivoetbal toernooi van vroeger tussen de basisscholen onderling FC Aalsmeer (en haar voorlopers) zijn een begrip in Aalsmeer en voor mij dus bekend sinds mijn prille jeugd. Sport is ontzettend belangrijk voor kinderen, jongeren én ouderen. Het onderwijst, het verbindt en het ontspant! Door lid te worden van de Business Club van FC Aalsmeer hoop ik samen met gelijkgestemde ondernemers, een (klein) steentje bij te dragen aan het geheel van de club en de zo belangrijke maatschappelijke functie die zij vervult in Aalsmeer.

De missie van de Business Club, zie: https://businessclubfcaalsmeer.nl/visie-en-missie.html sluit daarnaast ook goed aan bij ons MVO beleid. Zo hebben alle vestigingen van Budget Broodjes, in het najaar van 2017 een deel van de hotdogverkoop aan KNGF Geleidehonden geschonken.

Zie voor nadere informatie over mijn bedrijf en het doen van bestellingen: www.budgetbroodjes.nl

 

Delen:

Lees ook:

Businessclub-fcaalsmeer-demeerse-accountants en adviseurs

De Meerse Accountants & adviseurs

Jan de Groot, de Meerse Accountants & Adviseurs. Altijd op zoek naar ‘De persoon achter de ondernemer’. Vertel eens wat over jezelf en jullie organisatie de

Businessclub-fcaalsmeer-youngcapital-hoofddorp

Young Capital Hoofddorp

YoungCapital Hoofddorp BV, Claire Valkenaars en Tess van Asperen. Vertel eens wat over jullie zelf en YoungCapital (YC): Ik ben Claire Valkenaars, vestigingsmanager van YC Hoofddorp.

Marinus-blok-businessclub-fcaalsmeer

Marinus Blok

Privé deelnemer BusinessClub FC Aalsmeer, Marinus Blok uit Alphen aan de Rijn. Marinus, vertel eens wat van jezelf. Ik ben Maurice Blok geboren in Woerden

RSM-businessclub-fcaalsmeer

RSM

Uitgelicht: Edwin van Ravenswoud van RSM Accountancy, gevestigd op Schiphol Rijk. Edwin: Ik ben Edwin van Ravenswoud, woonachtig in Rijssenhout en partner bij RSM. Binnen

word ook lid