Broodje van de Zaak

Businessclub FC Aalsmeeer - Budget Broodjes

Arjen Verburg, ondernemer in Hart & Nieren en trotse eigenaar van Budget Broodjes Aalsmeer.

Arjen, vertel eens wat over jezelf, je bedrijf en je ambities:

Ik ben een geboren en getogen Aalsmeerder van 31 jaar oud en sinds twee jaar de trotse eigenaar van Budget Broodjes Aalsmeer. In de regio Aalsmeer verzorgen wij voor zakelijke en particuliere klanten alles rondom de lunch.  Onze ambitie is om de komende jaren een steeds belangrijker begrip in Aalsmeer en omgeving te worden.

Denk je aan broodjes? Dan denk je aan Budget Broodjes Aalsmeer!

Deze ambitie gaan we zeker waarmaken!  Enerzijds omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten en iedereen die al een keer broodjes bij ons heeft afgenomen, zal dat zeker beamen, anderzijds hebben wij een zeer uitgebreid assortiment en last but not least, hanteren wij voor onze producten een super lage prijs!

Wat is je binding met FC Aalsmeer en de Business club?

Veldvoetbal in Aalsmeer heb ik nooit gespeeld buiten het welbekende minivoetbal toernooi van vroeger tussen de basisscholen onderling FC Aalsmeer (en haar voorlopers) zijn een begrip in Aalsmeer en voor mij dus bekend sinds mijn prille jeugd. Sport is ontzettend belangrijk voor kinderen, jongeren én ouderen. Het onderwijst, het verbindt en het ontspant! Door lid te worden van de Business Club van FC Aalsmeer hoop ik samen met gelijkgestemde ondernemers, een (klein) steentje bij te dragen aan het geheel van de club en de zo belangrijke maatschappelijke functie die zij vervult in Aalsmeer.

De missie van de Business Club, zie: https://businessclubfcaalsmeer.nl/visie-en-missie.html sluit daarnaast ook goed aan bij ons MVO beleid. Zo hebben alle vestigingen van Budget Broodjes, in het najaar van 2017 een deel van de hotdogverkoop aan KNGF Geleidehonden geschonken.

Zie voor nadere informatie over mijn bedrijf en het doen van bestellingen: www.budgetbroodjes.nl

 

Delen:

Lees ook:

Collage Uzepia

Interview Leontien Zethof – Uzepia

BusinessClub lid uitgelicht: Interview Leontien Zethof – Uzepia   Wie is Leontien en wat doet Uzepia? Leontien vertelt: In mijn arbeidzame leven heb ik bij

Circular Plastics-businessclub-fcaalsmeer

Circular Plastics BV

Uitgelicht businessClub lid Jaap Buis, van Circular Plastics BV. Jaap, vertel eens wat over jezelf en Circular Plastics BV:Ik ben Jaap Buis en woon met mijn

Businessclub-fcaalsmeer-sanidump-aalsmeer

Sani-dump Aalsmeer

Sani-dump Aalsmeer, Raymond Weber & Nana AniamRaymond en Nana, vertel eens wat over jullie zelf en Sani-dump Aalsmeer.Raymond; Ik ben opgegroeid in Amsterdam en momenteel

word ook lid