Staelmeesters; Deskundig, professioneel en integer

Staelmeesters in de 21e eeuw volgen regels en gebaande paden, maar hebben een dusdanige ervaring om de paden zelf aan te leggen. De Staelmeesters zijn: Henk Menks AA, Ron Mulders RA, Carl Weijer AA en Onno Zuidervaart.

In gesprek met Carl Weijer

Carl is gehuwd met Jacquelien, in Amsterdam geboren en op zevenjarige leeftijd in Aalsmeer gaan wonen. Nadien heeft hij het mooie dorp Aalsmeer niet meer verlaten. Carl is in 2007 als vennoot toegetreden bij het in 2006 opgerichte Staelmeesters accountants. Naast de vier vennoten werken bij Staelmeesters nog een aantal bureaumedewerkers.

De accountants van Stealmeesters

“Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit het regionale MKB, waaronder ondernemingen in de zorg, sport, horeca en vastgoed. Staelmeesters houdt zich bezig met het verwerken van financiële administraties, salarisadministraties, tussentijdse rapportages, het opstellen van diverse soorten aangiftes, het samenstellen en controleren van jaarrekening en advisering. Voor een degelijke jaarrekening bent u bij Staelmeesters aan het juiste adres.” De vier Staelmeesters hebben samen jaarrekeningen gemaakt, voor zowel grote als kleine vennootschappen. Onroerend goed vennootschappen, holdings, werkmaatschappijen, handel, productie, dienstverlening, de ervaring is er. Hierdoor weten de Staelmeesters als geen ander, dat de eigen instelling, de eigen ethiek en hun eigen specifieke persoonlijkheden de basis zijn voor deskundigheid, professionaliteit en integriteit.

Uiteraard geeft Staelmeesters samenstelverklaringen af bij jaarrekeningen en andere financiële verantwoordingen die geen wettelijke verplichting kennen tot controle. De rapportages zijn altijd duidelijk en overzichtelijk.
Het motto van Staelmeesters is dan ook: Een normaal bedrag voor normale dienstverlening!

Verbondenheid met FC Aalsmeer

“Vanaf toen ik op mijn zevende in Aalsmeer ben komen wonen tot mijn 32e heb ik bij VV Aalsmeer in de zaterdagselectie gevoetbald. Gedurende mijn tijd bij de voetbalclub heb ik ook in het jeugdbestuur gezeten en ben ik jeugdtrainer/leider geweest. Op mijn 35e heb ik uiteindelijk mijn lidmaatschap opgezegd, aangezien dit bijna al mijn vrije tijd opslokte.” Toch begon het vanwege de sport van zijn kinderen – ritmisch gymnastiek – te kriebelen en is hij in het bestuur van sportvereniging Omnia 2000 terechtgekomen. Carl draagt FC Aalsmeer en haar vrijwilligers nog steeds een warm hart toe en volgens hem hoort daar uiteraard een financiële impuls bij. “Toen de Businessclub in 2017 werd opgericht, was ik gelijk enthousiast en wilde ik lid worden. Het netwerken met regionale ondernemers leuk en zeer waardevol voor mij en het bedrijf. Wij zullen dan ook zeker bij de periodieke Meer voor Ondernemersavonden van de Businessclub aanwezig zijn en ik hoop dat veel andere lokale ondernemers ons volgen!”

 

Contactgegevens

Staelmeesters
Beechavenue 129 B-2
1119 RB, Schiphol-Rijk
T: 020-6536733
W: www.staelmeesters.nl
E: info@staelmeesters.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid