Staelmeesters; Een interview over accountancy

Businessclub FC Aalsmeer - Staelmeesters

Staelmeesters in de 21e eeuw, volgen regels en gebaande paden, maar hebben een dusdanige ervaring om ook in staat te zijn om de paden zelf aan te leggen. De Staelmeesters zijn: Henk Menks AA, Ron Mulders RA, Carl Weijer AA en Onno Zuidervaart.

Carl Weijer

Carl is gehuwd met Jacquelien, in Amsterdam geboren en op zevenjarige leeftijd in Aalsmeer gaan wonen. Nadien heeft hij het mooie dorp Aalsmeer niet meer verlaten. Staelmeesters accountants is in september 2006 opgericht. Carl is als vennoot in juli 2007 toegetreden. Naast de vier vennoten werken bij Staelmeesters nog een aantal bureaumedewerkers.

De klantenkring van Stealmeesters bestaat voornamelijk uit het regionale MKB, waaronder ondernemingen in de zorg, sport, horeca en vastgoed. Staelmeesters houdt zich bezig met het verwerken van financiële administraties, salarisadministraties, tussentijdse rapportages, het opstellen van diverse soorten aangiftes, het samenstellen en controleren van jaarrekening en advisering. “Voor een degelijke jaarrekening bent u bij Staelmeesters aan het juiste adres. De vier Staelmeesters hebben samen jaarrekeningen gemaakt, voor zowel grote als kleine vennootschappen. Onroerend goed vennootschappen, holdings, werkmaatschappijen, handel, productie, dienstverlening, de ervaring is er. Hierdoor weten de Staelmeesters als geen ander, dat de eigen instelling, de eigen ethiek en hun eigen specifieke persoonlijkheden de basis zijn voor deskundigheid, professionaliteit en integriteit.

Uiteraard geeft Staelmeesters samenstelverklaringen af bij jaarrekeningen en andere financiële verantwoordingen die geen wettelijke verplichting kennen tot controle. De rapportages zijn altijd duidelijk en overzichtelijk.
Het motto van Staelmeesters is dan ook: Een normaal bedrag voor normale dienstverlening!

Carl. Hoe ben je met de BusinessClub van FC Aalsmeer in aanraking gekomen?

Vanaf mijn zevende jaar, dus toen ik in Aalsmeer ben komen wonen, tot mijn 32e jaar heb ik bij VV Aalsmeer in de zaterdagselectie gevoetbald. Gedurende dit lidmaatschap bij de voetbalclub heb ik ook in het jeugdbestuur gezeten en ben jeugdtrainer – leider geweest. Op mijn 35e heb ik uiteindelijk mijn lidmaatschap opgezegd, aangezien dit bijna al mijn vrije tijd opslokte. Omdat het toch kriebelde ben ik vanwege de sport van mijn kinderen, ritmische gymnastiek in het bestuur van Sportvereniging Omnia 2000, tevens gevestigd in Aalsmeer terechtgekomen. Op dit moment, zoals veel oud-voetballers, tennis ik met veel plezier bij All Out aan de Sportlaan in Aalsmeer. Ik draag de club en haar vrijwilligers nog steeds een warm hart toe en uiteraard hoort daar ook een financiële impuls bij. Toen de BusinessClub in 2017 werd opgericht, was ik gelijk enthousiast. Daarnaast vindt ik het netwerken met regionale ondernemers, zoals bijvoorbeeld bij de periodieke BusinessClub avonden gebeurt, leuk en tevens zeer waardevol.

Carl, heb je nog een boodschap die je de leden van de Businessclub en potentiële leden wilt meegeven?

Ik hoop dat veel ondernemers uit Aalsmeer mijn voorbeeld zullen volgen en zich bij de Businessclub zullen aansluiten, zodat er een goed netwerk ontstaat tussen regionale ondernemers, met naast een meerwaarde voor hen zelf ook een extra impuls voor voetbalvereniging FC Aalsmeer.

Contactgegevens

Staelmeesters
Beechavenue 129 B-2
1119 RB, Schiphol-Rijk
T: 020-6536733
W: www.staelmeesters.nl
E: info@staelmeesters.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid