Staelmeesters Accountants & Adviseurs

Businessclub FC Aalsmeer - Staelmeesters

Vandaag: Carl Weijer van Staelmeesters Accountants & Adviseurs.

Carl, vertel eens wat over jezelf en je bedrijf.

Ik ben Carl Weijer, getrouwd met Jacquelien en ben in Amsterdam geboren. Toen ik 7 jaar was zijn mijn ouders in Aalsmeer gaan wonen en ik heb dit mooie dorp daarna ook niet meer verlaten.

Ons accountantskantoor Staelmeesters gevestigd op Schiphol Rijk is op 28 september 2006 opgericht. Zelf ben ik als vennoot in juli 2007 toegetreden en momenteel bestaat ons kantoor uit vier Staelmeesters – partner/ eigenaren. Henk Menks AA, Ron Mulders RA, Carl Weijer AA en Onno Zuidervaart AA. Onze ambitie is om te groeien naar 6 tot 8 medewerkers, dus ook een groei van onze opdrachtgevers en daarnaast willen wij volop mee gaan met de digitalisering in ons vakgebied. Voorop staat echter dat wij tevreden klanten willen hebben en deze uiteraard ook behouden!

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit regionale MKB-ondernemingen, waaronder ondernemingen op gebied van zorg, sport, horeca en vastgoed. De werkzaamheden die wij zoal uitvoeren zijn het verwerken van financiële administraties, salarisadministraties en tussentijdse rapportages, het opstellen van diverse soorten aangiftes, het samenstellen en controleren van jaarrekening en advisering op allerlei gebied.

Wat is je connectie met FC Aalsmeer en hoe kijk je tegen de BusinessClub aan?

Vanaf mijn 7e jaar tot mijn 32e jaar heb ik bij VV Aalsmeer in de zaterdagselectie gevoetbald. Gedurende mijn lidmaatschap bij de voerbalclub heb ik ook in het jeugdbestuur gezeten en ben jeugdtrainer – leider geweest. Op mijn 35e heb ik uiteindelijk mijn lidmaatschap opgezegd aangezien dit bijna al mijn vrije tijd opslokte. Omdat het toch kriebelde ben ik vanwege de sport van mijn kinderen, ritmische gymnastiek in het bestuur van Sportvereniging Omnia 2000, tevens gevestigd in Aalsmeer terechtgekomen, momenteel vervul ik de rol van voorzitter. Op dit moment, zoals veel oud-voetballers, tennis ik met veel plezier bij All Out.

Ik wil de binding met FC Aalsmeer beslist weer oppakken, want die is eigenlijk een beetje verwaterd en draag de club en haar vrijwilligers een warm hart toe, vandaar mijn lidmaatschap bij de BusinessClub. Uiteraard hoort daar een financiële impuls bij. Het netwerken met plaatselijke ondernemers, zoals bijvoorbeeld bij de periodieke BusinessClub avonden gebeurt vindt ik leuk en daarnaast ook zeer waardevol.

Carl, heb je nog een boodschap die je de leden van de BusinessClub en potentiële leden wilt meegeven?                     

Ik hoop dat veel ondernemers uit Aalsmeer mijn voorbeeld zullen volgen en zich bij de BusinessClub zullen aansluiten zodat er een goed netwerk ontstaat tussen regionale ondernemers, met naast een meerwaarde voor hen zelf ook een extra impuls voor FC Aalsmeer.

Stealmeesters is gevestigd op de Beechavenue 129 B-2, 1119 RB  Schiphol-Rijk. Voor meer informatie over de dienstverlening: www.staelmeesters.nl, Email: info@staelmeesters.nl of bel met: telefoonnummer: 020- 6536733

Delen:

Lees ook:

Maarten Strootman over Pepperfield

“Het avontuur begint buiten de comfortzone!” Maarten Strootman Ik ben Maarten Strootman, een echte Aalsmeerder, al blijf ik import. Studeren lag mij niet zo. Toen

word ook lid