Staelmeesters Accountants & Adviseurs

Businessclub FC Aalsmeer - Staelmeesters

Vandaag: Carl Weijer van Staelmeesters Accountants & Adviseurs.

Carl, vertel eens wat over jezelf en jullie bedrijf en je connectie met FC Aalsmeer.

Carl: Ik ben in Amsterdam geboren en op mijn 7e in Aalsmeer komen wonen en inmiddels 52 jaar. Vanaf mijn 7e jaar tot mijn 32e jaar heb ik bij VV Aalsmeer in de zaterdagselectie gevoetbald. Gedurende mijn lidmaatschap heb ik ook in het jeugdbestuur gezeten, ben jeugdtrainer/ leider geweest. Toen ik 35 jaar was heb ik mijn lidmaatschap opgezegd.

Vanwege de sport van de kinderen, ritmische gymnastiek, ben ik in het bestuur van Sportvereniging Omnia 2000 te Aalsmeer terechtgekomen, momenteel als voorzitter. Aangezien dit bijna al mijn vrije tijd opslokte, ben ik bij VV Aalsmeer gestopt en is mijn contact nadien wat verwaterd. Op dit moment, zoals veel oud-voetballers, tennis ik met veel plezier bij All Out.

Wat betreft ons accountantskantoor Staelmeesters: http://www.staelmeesters.nl , gevestigd op Schiphol Rijk: het kantoor is op 28 september 2006 opgericht en ik ben daar zelf als vennoot in juli 2007 toegetreden. Het kantoor bestaat uit vijf partners/ eigenaren en drie medewerkers. Onze ambitie is om te groeien naar 6 tot 8 medewerkers, dus ook een groei van onze opdrachtgevers en daarnaast willen wij volop mee gaan met de digitalisering in ons vakgebied. Echter bovenal staat, dat wij tevreden klanten willen hebben, maar deze uiteraard ook behouden!

Businessclub FC Aalsmeer - Staelmeesters

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit regionale MKB-ondernemingen, waaronder ondernemingen op gebied van zorg, sport, horeca en vastgoed. De werkzaamheden die wij zoal uitvoeren zijn het verwerken van financiële administraties, salarisadministraties en tussentijdse rapportages, het opstellen van diverse soorten aangiftes, het samenstellen en controleren van jaarrekening en advisering op allerlei gebied.

Hoe kijk je tegen de BC aan?

Carl: ik wil de binding met FC Aalsmeer beslist weer oppakken en draag de club en haar vrijwilligers een warm hart toe, vandaar dat ik lid ben geworden. Uiteraard hoort daar een financiële impuls bij. Het netwerken met plaatselijke ondernemers lijkt mij ook heel leuk en nuttig.

Wat zijn jouw verwachtingen voor dit seizoen, kunnen we jou binnenkort langs het veld zien en welke boodschap wil je de leden en potentiële leden nog meegeven?

Carl: Het eerste van zaterdag, moet zich in ieder geval handhaven op dit niveau. Gezien de positieve verhalen die ik hoor over de selectie en de trainers moet dit zeker lukken. Wanneer ik tijd heb kom ik uiteraard kijken bij thuiswedstrijden.  Verder hoop ik dat veel ondernemers uit Aalsmeer zich bij de BC zullen aanmelden zodat er een goed netwerk ontstaat met mensen met hart voor de club.

Delen:

Lees ook:

Fit20-businessclub-fcaalsmeer

Fit20 Aalsmeer

Aan het woord: Paul Bos van fit20 AalsmeerPaul, vertel eens wat over je zelf en je bedrijf fit20.Ik ben Paul Bos. Ik heb in Heerenveen

Leliveld-Vastgoed-Businessclub-FC-Aalsmeer

Leliveld Vastgoed

Vandaag aan het woord, Bart & Joost Leliveld van Leliveld Vastgoed BV. Bart & Joost, vertel eens wat over jullie zelf en het familiebedrijf Leliveld

Businessclub-fcaalsmeer-travelley-kimeberley-van-der-linden

Travelley – Personal Touch Travel

Vandaag, BC lid Kimberley van der Linden van Travelley – Personal Touch Travel. Kimberley, vertel eens wat over jezelf en je bedrijf Travelley. Mijn naam

word ook lid