Businessclub FC Aalsmeer - Restaurant Eetze

Restaurant Eetze

Vandaag aan het woord dhr Yuan Sun Yin van Restaurant Eetze.

Samen met mijn vrouw, zijn wij al een aantal jaren de trotse eigenaren van het ‘All You Can Eat’ restaurant Eetze, gevestigd in de Crown Studio’s Aalsmeer.

Ons restaurant is maar liefst 7 dagen per week geopend, van maandag t/m donderdag van 17.00 uur tot 22.00 uur en op vrijdag t/m zondag tot 22.30 uur.

Naar keuze kunt u 2 of 3 uur lang onbeperkt genieten van alle heerlijke a la minute versbereide gerechten en de gerechten van ons wereld buffet. Bij het diner arrangement is er keuze uit onbeperkt frisdrank, tapbier, wijn, koffie of thee. Overige dranken zijn uiteraard ook verkrijgbaar, echter tegen een kleine meerprijs.

Ons restaurant is zowel berekend op groepen, maar ook voor kleinere gezelschappen van 2 of 3 personen of ouders met kinderen is het uitstekend toeven.

Businessclub FC Aalsmeer - Restaurant Eetze

Uiteraard heeft ons restaurant voorzieningen voor gehandicapten (rolstoeltoegankelijk) en ook aan een rookruimte is gedacht.

Wij sponseren de BC van FC Aalsmeer, omdat wij graag deel uitmaken van ondernemend Aalsmeer en Sport & Ontspanning onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn!

Contact gegevens Eetze

Telefoonnummer: 0297 – 753 777
E-mailadres: restauranteetze@gmail.com

Website: http://www.restaurant-eetze.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *