Loodgietersbedrijf Lansink & Koning

Businessclub FC Aalsmeer - loodgietersbedrijf Lantsink en Koning

Aan het woord Mano Koning, van Loodgietersbedrijf Lansink & Koning

Mano, vertel eens wat over je bedrijf:

Lantsink & Koning bestaat sinds 1948 en is een all round installatie/ loodgietersbedrijf, gevestigd in Amsterdam – Westpoort. Onze activiteiten bestaan o.a. uit: storingswerk, onderhoud, specialistische werkzaamheden, zoals installatie, renovatiewerk, legionella preventie, waterleiding & rioleringswerkzaamheden, dak werkzaamheden en gas. Als bedrijf hebben we een vaste clientèle, zoals instellingen, scholen, gemeenten, waaronder Amstelveen en Aalsmeer, maar ook overheid en semioverheid, zoals het gevangeniswezen, politie, rijks vastgoedbedrijf en bureau Jeugdzorg. Daarnaast doen we uiteraard ook werkzaamheden voor particulieren. Ons werkgebied is redelijk omvangrijk en bestrijkt geheel Noord en Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht.

Ik ben in Amstelveen geboren en op mijn 15e naar Aalsmeer verhuisd en ben nu de derde generatie die actief is in ons familiebedrijf.

Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan vakkundigheid, betrouwbaarheid en integriteit van mijn medewerkers, waarvan ik inmiddels 14 heb rondlopen. Onze activiteiten verlangen daarnaast dat we 24/7 beschikbaar zijn.

Businessclub FC Aalsmeer - loodgietersbedrijf Lantsink en Koning

Wat is jouw rol precies? Zelf doe ik acquisitie, onderhoud klant contact en neem werk op wat ik vervolgens laat offreren. Het gaat om veel raamcontracten en aangezien dat de overheid aanbesteding plichtig is, moet er vaak opnieuw voor werk ingeschreven worden. Bij de uiteindelijke gunning aan ons bedrijf speelt specialisme, continuïteit en betrouwbaarheid een grote rol. 

Wat is je binding met de FC en waarom ben je lid geworden van de BC?

Ik hecht grote waarde aan sport, alhoewel ik zelf een passieve beoefenaar ben. Omdat diverse bevriende ondernemers al lid waren, ben ik ook overstag gegaan en hoop doormiddel van onze gezamenlijke investering, de club, de huidige teams en toekomstige teams op een hoger niveau te kunnen brengen. Daarnaast steun ik graag goede inactieven en FC Aalsmeer heeft geweldig goede faciliteiten, dus de basis is prima.

Heb je nog een wens voor komend jaar en een boodschap voor het 1e van zaterdag?

Ik hoop dat zaterdag 1 dit jaar hoog zal eindigen en wanneer ik kan, sta ikzelf langs de lijn als supporter. Mijn wens voor 2018, ligt niet zozeer bij de club maar bij de Aalsmeerse politiek, in verband met de komende verkiezingen. Ik hoop dan ook, dat er de komende jaren een stabiele gemeenteraad zal zijn, die ondanks de politieke voorkeuren in staat is op één lijn de gemeente te besturen en vertrouw erop dat niet alle, in de afgelopen 4 jaar opgebouwde kennis en expertise, verloren zal gaan.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid