Johan van Dijk B.V.

‘Harde kern’ FC Aalsmeer Supporter en ex – ondernemer, Wil Tates.

Wil: Ik ben een ras Aalsmeerder en woon al mijn hele leven in Aalsmeer.  Jarenlang in Oost en nu in het centrum van ons mooie dorp. Ruim 40 jaar lang, ben ik mededirecteur en eigenaar geweest van Johan Van Dijk BV. Circa vijf jaar geleden heb ik het bedrijf overgedaan aan mijn twee zoons en inmiddels zijn wij overgeschakeld op de Logistieke dienstverlening & Transport.

Samen met mijn broer Dick, zijn wij vaste supporters van FC Aalsmeer en vandaag ga ik mee naar de uitwedstrijd van zaterdag 1, op Marken. Ik ben inmiddels ruim 40 jaar lid van de club en behoor al jaren tot de ‘Club van 100’ vrienden van FC.  Tijdens mijn lidmaatschap heb ik als scheidsrechter veel vriendschappelijke wedstrijden gefloten van RKAV en VV Aalsmeer.

Waarom ben je lid geworden van de BC? Dit initiatief is uitermate positief voor de hele vereniging. Als ik in de nieuwe kantine om mij heen kijk, word ik altijd heel gelukkig: “wat een prachtige accommodatie hebben wij toch”, met een geweldig bestuur en allemaal fijne vrijwilligers! Het voelt heel ‘rijk’ om daar deelgenoot van uit te mogen maken en leuk om te zien, dat mijn twee kleinzoons inmiddels ook bij de FC voetballen.

Wat zijn jouw verwachtingen en wat zou je nog aan ons willen meegeven? De start van Zaterdag 1 is als een speer gegaan en ik ben er zeker van, dat we dit seizoen hoog zullen eindigen. Het is tactisch & strategisch goed voetbal, straalt positivisme uit en is leuk om naar te kijken. Geweldig toch, als je vorige week, bij de thuiswedstrijd tegen CSW ziet, dat circa 400 tot 450 supporters van de FC en CSW ‘de Beethovenlaan 120’ hebben gevonden…

Aan de BC zou ik willen meegeven: blijf de verbinding en het contact houden met het reguliere bestuur en zorg dat jullie op één lijn blijven. Immers: we werken allemaal aan het zelfde doel en zorg dat naast de sport, de gezelligheid van de vereniging, ook met andere activiteiten, altijd de boventoon blijft voeren!

Contact gegevens Johan van Dijk B.V.

Telefoonnummer: 0297 381 200


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid