Interview Frank Rinkel – Maarse & Rinkel

Collage Interview Frank Rinkel
BusinessClub lid uitgelicht:

Interview Frank Rinkel van Maarse & Rinkel.

 

Wie is Frank en wat doet Maarse & Rinkel?

Ik heb altijd de rol van accountant, financieel manager of reorganisator gehad bij grote accountantskantoren. Na jarenlang in zowel het binnen- als het buitenland te hebben gewerkt, is bij mij de knop omgegaan na de geboorte van mijn dochter. Op dat moment besefte ik dat er meer was dan alleen werken. Een geluk bij een ongeluk was dat mijn huidige compagnon, René Maarse, net opzoek was naar een partner voor zijn administratiekantoor. Dit kwam mede door de toenemende vraag naar goede en servicegerichte dienstverlening. Uiteindelijk is zo het huidige bedrijf van Maarse & Rinkel ontstaan.

Maarse & Rinkel (in de volksmond “Beste Boekhouders”) is een totaal financieel dienstverlener dat sterk regionaal is georiënteerd. Wij doen voor verschillende branches de loonadministratie, financieringsaanvragen, belastingtechnische afhandelingen en advisering voor aan- en verkoop van bedrijven.

Hoe ziet deze financiële dienstverlening er uitgebreid uit?

De opsomming ziet er als volgt uit:
– Het verwerken van bedrijfsadministraties, lonen en bijbehorende advisering.
– Het opstellen van tussentijdse cijfers en jaarrekeningen.
– Het opstellen en indienen van de aangifte omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.
– Het deponeren van cijfers bij de Kamer van Koophandel.
– Het opstellen van cashflow-overzichten.
– Het adviseren bij overnames, uitbreidingen, verkopen of inkrimpingen.
– Het adviseren over de juiste fiscale structuur.

Waarin onderscheiden jullie je en wat is de ambitie voor de lange termijn?

De kernwaarden voor onze onderneming en dienstverlening zijn o.a. persoonlijk contact, heldere aanpak, innovatie en integriteit. Bij ons is afspraak ook echt afspraak. Wij houden niet van onnodige poespas en daarom krijg je bij ons altijd waar voor je geld.

Met deze kernwaarden in het achterhoofd, hebben wij de ambitie om hét toonaangevende boekhoudkantoor voor de MKB in de regio te worden. Hierbij wordt er gewerkt aan een hecht teamverband om zo de ambities van u als klant en onze medewerkers te realiseren.

Waarom zijn jullie lid geworden van BusinessClub FC Aalsmeer?

Zoals FC Aalsmeer er nu voor staat heeft het alle mogelijkheden om topsport te creëren. Het is natuurlijk geweldig dat de besturen van RKAV, VVA en de gemeente Aalsmeer een aantal jaar geleden de handen ineen hebben geslagen voor het nieuwe FC Aalsmeer. Alle randvoorwaarden zijn aanwezig en er kan nu doorgepakt worden. Ik denk dat de BusinessClub hierbij als hefboom kan fungeren.

Daarnaast ben ik zelf een groot sportliefhebber. Ik voetbal zelf niet, maar ik heb tot mijn 27e op hoog niveau gehandbald.

Ten slotte: Welke boodschap wil jij graag meegeven aan de lezers van dit artikel?

Mijn persoonlijke boodschap is: “Limitations are often set by the mind.”

 

Contactgegevens

Kijk voor meer informatie over Maarse & Rinkel op www.maarserinkel.nl of mail naar info@maarserinkel.nl
Telefonisch te bereiken op 0297-546153

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid