Cor Millenaar

businessclub-fc-aalsmeer-cor-millenaar-mercedes-aalsmeer

Aan het woord, gedreven en inspirerende ondernemer, Cor Millenaar eigenaar van de gelijknamige Cor Millenaar BV.

Als Rijsenhout-er, kom ik al sinds mijn schooltijd ‘over de vloer’ in Aalsmeer en heb daar een heel grote binding mee. Millenaar Transport in Oude Meer is mijn thuisbasis waarvan mij opa in 1923 de grondlegger was. Zelf heb ik ruim 30 jaar geleden voor de Automotivekant gekozen en heb 15 jaar bij Mercedes-Benz in Amsterdam in de aftersales en sales zware bedrijfswagens gewerkt. Ruim 15 jaar geleden ben ik uiteindelijk voor mijzelf begonnen in Nes a/d Amstel, verhuisd naar Amstelveen en is mijn bedrijf inmiddels gevestigd aan de Oosteinderweg 340 in Aalsmeer. Onze dienstverlening als officiële Mercedes-Benz dealer, bestaat uit 3 disciplines: MB 4×4 specialist, MB classis specialist en de reguliere personenwagens. Naast reparatie en onderhoud (met een gemiddelde klant tevredenheid score van 8,7) doen we uiteraard ook verkoop van voornamelijk gebuikte voertuigen.

Onze ambities liggen, naast een goede dienstverlening en hoge klanttevredenheid, op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid. Zo zijn wij als eerste Automotive bedrijf TüV gecertificeerd voor de CO2 prestatieladder. Dit heeft betrekking op alle aspecten van mijn onderneming, van gebouw, koffie, tot aan onze medewerkers.

Omdat ik inmiddels uit ervaring weet, wat er allemaal bij deze certificering komt kijken en om andere ondernemers ook aan te sporen, zijn wij een nieuwe onderneming gestart: http://www.klimeet.nl/.  Onder andere middels het toepassen van een onlineapplicatie kunnen we andere ondernemers in de opzet van de CO2 prestatieladder. Dit initiatief wordt overigens volledig door de gemeente Aalsmeer onderschreven en ook toegejuicht.

Ik ben lid geworden van de BC, omdat ik dit een heel goede match vind, tussen vrije tijd/ sport en ondernemend Aalsmeer. Door dit lidmaatschap aan te gaan, zal je mij zeker regelmatiger, dan nu het geval is, bij de FC terugzien.

Mijn boodschap aan de leden: Samenwerken is de toekomst. Dit komt ons mooie Aalsmeer beslist ten goede en maakt ons ook krachtiger. Dus mensen sluit je ook bij de BC aan!


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid