Businessclub FC Aalsmeer - Maarse en Rinkel

Maarse & Rinkel

Frank Rinkel, geboren en getogen Aalsmeerder van boekhoudkantoor:  Maarse & Rinkel.

Frank: Na jarenlang voor grote accountantskantoren gewerkt te hebben, in de rol van accountant, financieel manager, reorganisator in zowel het binnen als buitenland, is bij mij 11 jaar geleden de knop omgegaan toen ik een dochter kreeg. Op dat moment besefte ik maar al te goed, dat er meer was dan werken alleen en geluk bij een ongeluk was mijn huidige compagnon, René Maarse net op zoek naar een partner voor zijn administratiekantoor. Zo is uiteindelijk ons huidige bedrijf ontstaan.

Maarse & Rinkel, in de volksmond: Beste Boekhouders, is een totaal financieel dienstverlener, sterk regionaal georiënteerd. Wij voeren voor verschillende branches o.a. de loonadministratie, doen financieringsaanvragen, adviseren in de aan en verkoop van bedrijven en doen belastingtechnische afhandelingen.

Kernwaarden voor onze onderneming en dienstverlening zijn: persoonlijk contact, duidelijke communicatie, betrokkenheid, heldere aanpak van onze dienstverlening, kwaliteit, afspraak = afspraak, innovatie, integriteit en waar voor je geld. Daarnaast houden we niet van onnodige poespas.

Businessclub FC Aalsmeer - Maarse en Rinkel

Onze ambitie is, met deze kernwaarden in het achterhoofd, om HETtoonaangevende regionale boekhoudkantoor voor de MKB te worden.

Zonder de persoonlijke aandacht in gevaar te brengen, past hier nog een lichte groei in medewerkers, tot circa 15 personen bij.

Wat is je binding met FC Aalsmeer en de Business club?

Ik ben een groot sportliefhebber en heb tot circa 27 jaar op hoog niveau gehandbald.

FC Aalsmeer zoals de club er nu voor staat, heeft alle mogelijkheden om topsport te creëren en het is natuurlijk geweldig dat de besturen van RKAV, VV Aalsmeer en de Gemeente Aalsmeer een aantal jaren geleden de handen ineen hebben geslagen voor de nieuwe club. Alle randvoorwaarden zijn inmiddels aanwezig en nu moet er dus doorgepakt worden. De Businessclub kan hierbij als hefboom werken, met parallel de successen van zaterdag 1. Enthousiasme en ambitie werken immers aanstekelijk!

Mijn boodschap : Limitations are often set by the mind.

Dus Zaterdag1 : Wat let jullie om dit seizoen kampioen te worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *