Roel Turkenburg – Vitas B.V.

Roel Turkenburg van Vitas, een gedreven ondernemer en vrijwilliger bij de FC. 

Roel, vertel eens wat over jezelf, je bedrijf, je ambities en je binding met de FC :Roel: Ik ben 52 jaar, kom oorspronkelijk uit Amstelveen, woon in Uithoorn en werk in Mijdrecht. Ik heb jarenlang gevoetbald bij clubs als: Roda 23, RKAVIC, AZ’67, Aalsmeer, Argon, Spakenburg enz.

Via de FC, ben ik destijds in contact gekomen met Dillewijn Zwapak en ben daar ook gaan werken. Dat was mijn eerste contact met de tuinbouwsector en mijn interesse was direct gewekt.

Uiteindelijk ben ik 11 jaar geleden voor mijzelf begonnen met Vitas : http://cnbnewplants.nl/kweker/vitas-b-v Core business van Vitas is de in- en verkoop van ‘uitgangsmateriaal voor de professionele kwekers’. Deze activiteiten doe ik inmiddels in een groot gedeelte van Europa en als neventaak vertegenwoordig ik ook bedrijven, die geen eigen vertegenwoordiging in het buitenland hebben. Inmiddels heb ik een goed en groot netwerk opgebouwd.

Mijn streven is erop gericht, om de klanten goed te bedienen en een hoogwaardige kwaliteit van producten te leveren. Daar staan wij ook om bekend en het is daarom ook van belang om mijn kennis steeds up to date te houden en ook de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet te volgen.

Wat is jouw binding met de FC? Vanaf 1988 heb ik 3-4 jaar in de zondag 1 gespeeld, in de hoofdklasse. We hadden destijds een geweldig team. Aangezien ik destijds middels Aalsmeer een entree heb kunnen maken in de tuinbouwsector, wilde ik graag iets voor de club terug doen en geef ik nu voor het 3e seizoen keeperstraining bij de zaterdag-selectie.

Wat zijn jouw verwachtingen voor het komend seizoen en wat zou je de leden van de BC willen meegeven? Aalsmeer is een prachtige club, met een geweldige accommodatie en er zit veel potentie bij zowel de zaterdag als de zondag. Het zou mooi zijn om de jeugd van FC een boost te geven zodat spelers, ouders, supporters met kwalitatief en attractief voetbal aan de club verbonden worden.

Voor mij staat vast, dat het voetbal hetgeen is wat ons allemaal bindt. Netwerken is goed en nuttig, maar het voetbal staat op nummer 1 wat mij betreft. Verder vind ik het zeer belangrijk, dat er meer voor de jeugd gedaan moet worden, om hen van jongs af aan, maar ook hun families te binden met de club. De BC kan hierin een voortrekkers- of leidende rol hebben en wellicht ook faciliteren.

Contact gegevens Vitas B.V.

Telefoonnummer: 0297-255468
E-mailadres: roel@vitas.nu

Website: http://cnbnewplants.nl/kweker/vitas-b-v

Delen:

Lees ook:

Businessclub-fcaalsmeer-demeerse-accountants en adviseurs

De Meerse Accountants & adviseurs

Jan de Groot, de Meerse Accountants & Adviseurs. Altijd op zoek naar ‘De persoon achter de ondernemer’. Vertel eens wat over jezelf en jullie organisatie de

Businessclub-fcaalsmeer-youngcapital-hoofddorp

Young Capital Hoofddorp

YoungCapital Hoofddorp BV, Claire Valkenaars en Tess van Asperen. Vertel eens wat over jullie zelf en YoungCapital (YC): Ik ben Claire Valkenaars, vestigingsmanager van YC Hoofddorp.

Marinus-blok-businessclub-fcaalsmeer

Marinus Blok

Privé deelnemer BusinessClub FC Aalsmeer, Marinus Blok uit Alphen aan de Rijn. Marinus, vertel eens wat van jezelf. Ik ben Maurice Blok geboren in Woerden

RSM-businessclub-fcaalsmeer

RSM

Uitgelicht: Edwin van Ravenswoud van RSM Accountancy, gevestigd op Schiphol Rijk. Edwin: Ik ben Edwin van Ravenswoud, woonachtig in Rijssenhout en partner bij RSM. Binnen

word ook lid