Richard Vos – Koper Automatisering

Aan het woord: Richard Vos directeur-eigenaar van Koper Automatisering BV, sinds eind oktober lid van de Businessclub FC Aalsmeer.

 Richard, vertel eens wat over jezelf en je bedrijf:

Ik ben een echte familieman, hou van gezelligheid en ben ambitieus.  Ik ben in Amsterdam geboren en heb jarenlang in Aalsmeer onder ‘de rook’ van de watertoren gewoond, met RKAV en watersport om de hoek. Inmiddels woon ik alweer ruim een jaar in Halfweg.

Met Aalsmeer heb ik nog steeds veel binding en niet alleen omdat mijn bedrijf daar is gevestigd. Het fijne van Aalsmeer vind ik, dat er altijd wat te doen is, deze gemeente leeft echt!

In 2001 ben ik samen met mijn compagnon Koper Automatisering BV gestart en doe als directeur-eigenaar, de klantcontacten/ accounthouderschap en de acquisitie. Koper, waarvan de naam overigens is afgeleid van een ‘koper’ in het veilingproces, levert alle vormen van automatiseringsdienstverlening, zoals logistiek, ERP software en maatwerk software aan diverse bloemenexporteurs, van de grote spelers tot éénmansbedrijven.

Wat is jullie ambitie en de binding met FC Aalsmeer?

Op dit moment hebben we 22 medewerkers in dienst en ik verwacht een gezonde groei van activiteiten, met behoud van het persoonlijk klantcontact. Ondanks dat de ontwikkelingen op ICT-gebied razendsnel gaan, zijn wij als specialist met kennis altijd ‘up tot date’. De komende jaren zie ik met name veranderingen op het gebied van, back to end software, naar cloud diensten en op het terrein van mobiele devices.

Wat betreft de FC en de Businessclub. Destijds ben ik subsponsor van RKAV geweest en heb samen met mijn buurman menig kaartavondje in de kantine van de vereniging doorgebracht, ook heb ik een half jaar bij de z.g. ‘bier – divisie’ gevoetbald.

Ik draag de fusieclub FC Aalsmeer derhalve een warm hart toe en zoek binnen de Businessclub regionale gelijkgestemden. Naast het sportieve element, is mijn insteek om met hen te filosoferen over bijvoorbeeld klantvragen in andere branches en mogelijke samenwerking.

Mijn boodschap aan de leden, iets wat je waarschijnlijk niet verwacht uit de mond van een automatiseerder:

Ouders laat jullie kind lekker buitenspelen en sporten en minder achter de PC, smartphone of tablet zitten!!

Voor meer informatie over Richard en Koper BV zie ook:
http://www.koper-it.nl/index.php/blog/118-7-vragen-aan-richard-vos

Contact gegevens Koper Automatisering

Telefoonnummer: 0297-387 222
E-mailadres: info@koper-it.nl

Website: http://www.koper-it.nl

Delen:

Lees ook:

Businessclub-fcaalsmeer-demeerse-accountants en adviseurs

De Meerse Accountants & adviseurs

Jan de Groot, de Meerse Accountants & Adviseurs. Altijd op zoek naar ‘De persoon achter de ondernemer’. Vertel eens wat over jezelf en jullie organisatie de

Businessclub-fcaalsmeer-youngcapital-hoofddorp

Young Capital Hoofddorp

YoungCapital Hoofddorp BV, Claire Valkenaars en Tess van Asperen. Vertel eens wat over jullie zelf en YoungCapital (YC): Ik ben Claire Valkenaars, vestigingsmanager van YC Hoofddorp.

Marinus-blok-businessclub-fcaalsmeer

Marinus Blok

Privé deelnemer BusinessClub FC Aalsmeer, Marinus Blok uit Alphen aan de Rijn. Marinus, vertel eens wat van jezelf. Ik ben Maurice Blok geboren in Woerden

RSM-businessclub-fcaalsmeer

RSM

Uitgelicht: Edwin van Ravenswoud van RSM Accountancy, gevestigd op Schiphol Rijk. Edwin: Ik ben Edwin van Ravenswoud, woonachtig in Rijssenhout en partner bij RSM. Binnen

word ook lid