Interview Seth van der Dussen – Fitness Aalsmeer

BusinessClub lid uitgelicht:

Interview Seth van der Dussen van Fitness Aalsmeer

 

Wie is Seth?

Van jongs af aan speelt sport een grote rol in mijn leven en combineer ik mijn passie voor sport met mijn werk. Ik speelde vroeger tennis en kwam na de training op mijn negende jaar in aanraking met squash. Na een korte carrière als squashspeler en zeven nationale jeugdtitels verder, werd ik gevraagd om te helpen bij de opstart van Fitness Aalsmeer. Na een jaar in loondienst te hebben gewerkt, heb ik de club overgenomen. Dat was tegelijkertijd ook mijn intrede in Aalsmeer, want zelf woon ik in Heiloo met mijn vrouw en dochter.

Sinds mijn 21e jaar ga ik als zelfstandig ondernemer door het leven. Achtereenvolgens in de fitnessbranche, horeca, advies-dienstverlening en softwarespecialist. Sport heeft altijd de hoofdrol gespeeld. Het leuke daarvan is, dat ik mensen kan helpen om gezonder te worden.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Fitness Aalsmeer is mijn ‘kindje’, maar ik moet mijzelf blijven uitdagen en volg daarom een nieuwe studie voor makelaar. Weer eens iets heel anders. In de huidige makelaardij zie ik grote verschillen op het gebied van kennis en klantenservice, maar weinig differentiatie en transparantie. De in mijn ogen conservatieve markt gaat denk ik snel veranderen. Het lijkt mij een uitdaging daar een steentje aan bij te dragen.

Welke binding heb je met FC Aalsmeer?

Fitness Aalsmeer en FC Aalsmeer zijn buren en beiden zijn we bezig met sport. Behoorlijk wat van onze leden voetballen bij FC Aalsmeer. Sport en gezondheid is onze gemeenschappelijke deler. Ik vind het positief en nuttig om mijn steentje bij te dragen aan het stimuleren van de lokale sport, middels de support van de BusinessClub.

Welke specifieke boodschap heb jij voor de leden?

Het is geweldig om te zien, dat door de kracht van samenwerking met de gemeente Aalsmeer, bij FC Aalsmeer een fusieclub is ontstaan met een prachtig nieuw clubhuis. Zoiets gaat natuurlijk nooit zonder slag of stoot. Blijf focussen op de kracht van samenwerken en wees vooral trots op wat jullie al hebben bereikt.

 

Contactgegevens

Voor meer informatie of aanmelden bij Fitness Aalsmeer kijk op www.fitness-aalsmeer.nl of mail naar info@fitness-aalsmeer.nl.
Telefonisch bereikbaar op 0297-367555.

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid