Seth van der Dussen – Fitness Aalsmeer

Aan het woord: Seth van der Dussen van Fitness Aalsmeer

Van jongs af aan speelt sport een grote rol in mijn leven en combineer mijn passie voor sport met mijn werk. Na tennis kwam ik op mijn 9de jaar in aanraking met squash. Na een korte carrière als squashspeler en 7 Nationale jeugdtitels verder, werd ik gevraagd te helpen bij de opstart van Fitness Aalsmeer. Na een jaar in loondienst gewerkt te hebben, heb ik de club overgenomen. Dat was tegelijkertijd ook mijn intrede in Aalsmeer, want zelf woon ik in Heiloo met mijn vrouw en dochter.

Sinds mijn 21e jaar ga ik als zelfstandig ondernemer door het leven, achtereenvolgens in de fitnessbranche, horeca, advies dienstverlening en software. Waarbij sport altijd de hoofdrol heeft gespeeld, het leuke daarvan is dat ik mensen echt kan helpen om gezonder te worden.

Hoe ziet jouw toekomst?

Fitness Aalsmeer is mijn ‘kindje’, maar ik moet mijzelf blijven uitdagen en volg daarom een nieuwe studie voor makelaar. Weer eens iets heel anders. In de huidige makelaardij zie ik grote verschillen op het gebied van kennis en klantenservice, maar weinig differentiatie en transparantie. De, in mijn ogen conservatieve, markt gaat denk ik snel veranderen en het lijkt mij een uitdaging daar een steentje in bij te dragen.

Welke binding heb je met FC Aalsmeer?

Fitness Aalsmeer en FC Aalsmeer zijn buren en beiden zijn we bezig met sport. We hebben behoorlijk wat voetballers van FC Aalsmeer, of hun ouders, die bij ons fitnessen. Sport en gezondheid is onze gemeenschappelijke deler en ik vind het positief en nuttig om mijn steentje bij te dragen aan het stimuleren van de lokale sport, middels support van de Business Club.

Mijn boodschap: Het is geweldig om te zien, dat door de kracht van samenwerking, met de gemeente Aalsmeer, een fusieclub is ontstaan met een prachtig nieuw clubhuis. Zoiets gaat natuurlijk nooit zonder slag of stoot. Blijf focussen op de kracht van samenwerken en wees trots op wat jullie al bereikt hebben!

Contact gegevens Fitness Aalsmeer

Telefoonnummer: 0297 367555
E-mailadres: info@fitness-aalsmeer.nl

Website: https://www.fitness-aalsmeer.nl

Delen:

Lees ook:

Fit20-businessclub-fcaalsmeer

Fit20 Aalsmeer

Aan het woord: Paul Bos van fit20 AalsmeerPaul, vertel eens wat over je zelf en je bedrijf fit20.Ik ben Paul Bos. Ik heb in Heerenveen

Leliveld-Vastgoed-Businessclub-FC-Aalsmeer

Leliveld Vastgoed

Vandaag aan het woord, Bart & Joost Leliveld van Leliveld Vastgoed BV. Bart & Joost, vertel eens wat over jullie zelf en het familiebedrijf Leliveld

Businessclub-fcaalsmeer-travelley-kimeberley-van-der-linden

Travelley – Personal Touch Travel

Vandaag, BC lid Kimberley van der Linden van Travelley – Personal Touch Travel. Kimberley, vertel eens wat over jezelf en je bedrijf Travelley. Mijn naam

word ook lid